• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantoortafel met A-poot

Kantoortafel met A-poot op maat gemaakt

De kantoortafel met A-poot is een praktische keuze. De bureau stoelen kun je gemakkelijk aanschuiven. Het rechthoekige blad met rechte randen heeft een solide uitstraling en doet als kantoortafel niets meer of minder dan praktisch zijn. De eikenhouten kleur geeft de ruimte een warme en aangename sfeer. Alle tafels zijn voorzien van meubelvilt, hierdoor kun je een meubel gemakkelijk schuiven en zal deze geen krassen achter laten op de vloer.

Het hout van de kantoortafel met A-poot

De kantoortafel is gemaakt van eikenhout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de kantoortafel met A-poot. De rechthoekige kantoortafel is opgebouwd uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het eikenblad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het de kantoortafel met A-poot in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken ovale tafel in de olie of lak afgewerkt.

De A-poot van de kantoortafel

De A-poot heeft een symmetrische vorm en is praktisch in zijn gebruik. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk met de bureaustoel om de kopse kant heen kan zonder dat je je knieën stoot tegen de poten. De A-poot is gemaakt van staal. Het zijn vierkante, stalen kokers met 2 stalen onder platen. Deze delen worden vakkundig aan elkaar gelast. De metaalbewerker maakt de poot volgends ontwerp. Vervolgens wordt de poot gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Het zandstralen is nodig om een goede hechting te creëren waar de poedercoating aan kan hechten. De poedercoating wordt zorgvuldig in twee lagen onder hitte aan het staal gebakken. Dit proces zorgt ervoor dat de kleur hecht aan het staal. De tweede laag geeft het staal een extra beschermlaag. Daardoor creëren we hier een extreem duurzaam oppervlak. De A-poot kan gemaakt worden in verschillende koker maten. Deze kokers variëren van 80mm tot 120mm. De poedercoating hebben we in verschillende kleuren. Ben je benieuwd welke kleuren de poten allemaal beschikbaar zijn? Kijk dan eens op deze pagina.

Aanpasbaarheid

De kantoortafel met A-poot is volledig aanpasbaar. Zie jij meer praktische voordelen in een andere poot of heb je liever dat de randen zijn verjongd? Dit kun je allemaal met ons berspreken om zo jou perfecte tafel te kunnen samenstellen. Wij helpen jou graag op weg en adviseren je graag over onze kwaliteiten. In onze showroom hebben we stijlkamers die verschillende combinaties laten zien. Bij een bezoek aan onze showroom ben je altijd welkom en zijn wij jou van dienst. We kunnen ook direct de kleuren vastleggen. Onze assortiment kun je vinden op deze pagina.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.