• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Organische salontafel met ronde poten

Organische salontafel met ronde eiken poten

Op zoek naar een elegante, natuurlijke toevoeging aan uw woonkamer? Deze prachtige eikenhouten salontafel, vervaardigd door Leven in Stijl Meubelmakerij, is de perfecte keuze voor liefhebbers van duurzaam design. Het stevige blad, gezaagd uit kwalitatief hoogwaardig eikenhout, rust op solide, rond afgewerkte eiken poten die een klassieke uitstraling bieden met een moderne twist. Het natuurlijke houtpatroon, zichtbaar door de zorgvuldige afwerking, benadrukt de authentieke charme en warmte van het hout. Het tafelblad, met een royale diameter, biedt voldoende ruimte voor uw koffiekopjes en favoriete woonaccessoires.

Algemene informatie over de organische salontafel

 • Model: Organisch
 • Maat: naar wens te maken, de tafel in het voorbeeld is ±130x150x40cm
 • Materiaal:  massief eikenhout
 • Materiaal poot: massief eikenhout in D100 en D50mm
 • Kleur tafelblad: StijlCoatings Zwolle, voor een mooie donkere warme afwerking
 • Prijsindicatie: €1675 – €1850

 

Elegantie en duurzaamheid verenigd in de organische salontafel

Ontdek de perfecte harmonie van esthetiek en duurzaamheid in onze eiken salontafel. Met zijn natuurlijke houtpatronen en solide constructie vormt deze tafel een tijdloos middelpunt in elk interieur. Kies voor topkwaliteit met onze salontafel gemaakt van massief eikenhout. De ronde eiken poten zorgen voor een stabiele basis en dragen bij aan de levensduur en het authentieke karakter van de tafel. Kortom het is een prachtig design dat met zijn licht glooiende organische vorm heel tolerant is voor de omgeving en daardoor vrijwel in ieder interieur kan worden geplaats.

Functionele elegantie

De ronde vormen en de gladde afwerking van het tafelblad maken onze eiken salontafel een stijlvolle toevoeging aan uw woonruimte. De tafel biedt genoeg ruimte voor uw dagelijks gebruik, zonder in te boeten aan stijl. Onze eiken salontafel is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij diverse woonruimtes. De proporties zijn zorgvuldig gekozen voor een optimale pasvorm en bruikbaarheid in zowel kleine als grote kamers maar is daarnaast ook aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Vakmanschap in Meubeldesign

Het Ambacht Achter Onze organische Salontafel met Glooiende Rand en Ronde Poten

Bij Leven in Stijl Meubelmakerij is het eeuwenoude ambacht van meubelmaken de basis van elke creatie. Onze eiken salontafel, met zijn sierlijke glooiende randen en perfect ronde poten, is het resultaat van traditionele houtbewerkingstechnieken gecombineerd met hedendaags design. Onder onze showroom bevindt zich de werkplaats, je bent van harte welkom om tijdens een bezoek samen met ons een kijkje te nemen in de werkplaats. Zie met eigen ogen hoe het bewerken van ruw onbewerkt hout tot een prachtig meubel in zijn werk gaat.

Meesterlijke Houtbewerking

Traditionele Technieken voor Moderne Meubels. De glooiende randen van de organische salontafel worden zorgvuldig met de hand gevormd door onze ervaren ambachtslieden. Deze detailgerichte aanpak verzekert dat elke ronding naadloos aansluit en een zachte, organische lijn creëert die zowel visueel aantrekkelijk als aangenaam om aan te raken is.

De Kunst van Ronde Poten. De ronde poten van onze organische salontafel zijn een toonbeeld van de precisie en het vakmanschap van onze meubelmakers. Met behulp van draaibanken en andere gespecialiseerde gereedschappen worden deze poten uit massief eiken vervaardigd, wat een sterke en stabiele basis vormt voor het tafelblad.

Elk Detail Zorgvuldig Overwogen. Van de selectie van het hout tot de laatste afwerking, onze meubelmakers besteden aandacht aan elk detail. De houtnerf, kleur en textuur worden allemaal in overweging genomen om ervoor te zorgen dat de organische salontafel niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook esthetisch in harmonie met zijn natuurlijke schoonheid.

Bescherming en Schoonheid van de organische salontafel

We beschermen de schoonheid van het hout en verlengen de levensduur van de tafel door een duurzame afwerking toe te passen. Dit zorgt ervoor dat de salontafel bestand is tegen dagelijks gebruik en tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling van het eikenhout behoudt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie onze socialmediakanalen zoals Instagram en Pinterest volgen, waar we regelmatig updates delen over de nieuwste trends in interieurontwerp.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden