• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Robijnvormige tafel 260x90cm

Unieke robijnvormige tafel in brons

De robijnvormige tafel is een ware eyecatcher in jouw interieur. Met zijn opvallende vorm en hoogwaardige afwerking is deze tafel een prachtig meubelstuk dat de aandacht trekt. De tafel heeft een ruime afmeting van 260x90cm, waardoor er voldoende ruimte is voor gezellige diners en mooie gesprekken. De Neyenburgh poot, met zijn slanke afmetingen van 7x3cm, voegt een elegant element toe aan het ontwerp. De poot is voorzien van een bronskleurige poedercoating, wat de tafel een stijlvolle en eigentijdse uitstraling geeft.

 

Algemene informatie

  • Model: Robijnvormige tafel
  • Maat: 260x90cm
  • Materiaal: 4cm massief eikenhout
  • Poot: Neyenburgh poot in 7x3cm
  • Kleur: Bronzen kleur poedercoating

 

Materiaal

De tafel is vervaardigd van hoogwaardig 4cm massief Europees eikenhout, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De Neyenburgh poot is gemaakt van stevig dikwandig staal en afgewerkt met een bronskleurige poedercoating, waardoor het een elegante en eigentijdse look heeft.

 

Ontwerp van de robijnvormige tafel

Het ontwerp van de tafel is opvallend en prachtig. De robijnvormige tafel trekt de aandacht in jouw interieur en voegt een speels element toe aan de ruimte. De Neyenburgh poot met zijn slanke afmetingen zorgt voor een verfijnd en elegant accent. De bronskleurige poedercoating geeft de tafel een luxueuze uitstraling.

 

Aanpasbaarheid

Bij ons begrijpen we dat iedereen unieke wensen heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om de robijnvormige tafel aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om de afmetingen, de kleur van de poedercoating of andere aanpassingen, wij streven ernaar om een tafel te creëren die perfect aansluit bij jouw smaak en stijl.

 

Overige informatie

Wij staan garant voor kwalitatieve meubels die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. We zijn altijd bereid om te overleggen en verschillende elementen van de tafel aan te passen, zodat deze naadloos aansluit bij jouw interieur. Mocht de robijnvormige tafel niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoen, bekijk dan ons assortiment van andere tafels die volledig aansluiten bij jouw wensen.

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in andere meubelstukken of inspiratie wil opdoen voor jouw interieur, nodigen we je graag uit om onze winkel te bezoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie onze socialmediakanalen zoals Instagram en Pinterest volgen, waar we regelmatig updates delen over de nieuwste trends in interieurontwerp.