• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Notenhouten vergadertafel

Notenhouten vergadertafel met slanke vlinderpoot

De notenhouten vergadertafel is een prachtig en eigentijds meubelstuk dat een stijlvolle toevoeging vormt aan jouw ruimte. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 280x115cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor bijeenkomsten. Het 4cm dikke massieve notenhout zorgt voor duurzaamheid en geeft de tafel een luxe en professionele uitstraling. Het slanke vlinderpoot onderstel voegt een moderne en elegante touch toe aan het geheel. De tafel kan zowel in vergaderruimtes en woonruimtes ingezet worden.

 

Algemene informatie over de notenhouten vergadertafel

  • Model: Cirque
  • Maat: 280x115cm
  • Materiaal: massief notenhout
  • Dikte blad: 4cm
  • Kleur: Wageningen
  • Onderstel: Slanke vlinderpoot

 

Materiaal van de vergadertafel

De tafel is vervaardigd van hoogwaardig 4cm dik massief notenhout, waardoor de tafel robuust en stevig is. Het natuurlijke hout geeft de tafel een warme en luxueuze uitstraling. Met de hoogwaardige afwerking blijft de tafel beschermd en behoudt de vergadertafel het prachtige uiterlijk gedurende vele jaren.

 

Ontwerp van de notenhouten vergadertafel

Het ontwerp van de notenhouten vergadertafel combineert eigentijds design met functionaliteit. Het slanke vlinderpoot onderstel geeft de tafel een moderne en luchtige uitstraling, terwijl het 4cm dikke massief notenhout zorgt voor een solide en luxe uitstraling. Deze zorgvuldig ontworpen vergadertafel voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

 

Aanpasbaarheid van de notenhouten vergadertafel

Bij ons begrijpen we dat individuele voorkeuren kunnen verschillen. Daarom bieden we de mogelijkheid om de Cirque model tafel aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om de afmetingen, het onderstelontwerp of andere details, we streven ernaar om een tafel te creëren die perfect past bij jouw smaak en stijl.

 

Overige informatie over de notenhouten vergadertafel

Bij ons staan we garant voor hoogwaardige meubels die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. We zijn altijd bereid om te overleggen en verschillende elementen van de tafel aan te passen, zodat deze naadloos aansluit bij jouw interieur. Mocht de Cirque model vergadertafel niet volledig aan jouw wensen voldoen, bekijk dan ons assortiment van andere tafels die misschien beter aansluiten bij jouw wensen.

 

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in andere meubelstukken of inspiratie wil opdoen voor jouw interieur, nodigen we je graag uit om onze winkel te bezoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie onze sociale mediakanalen zoals Instagram en Pinterest volgen, waar we regelmatig updates delen over de nieuwste trends in interieurontwerp.