• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bijzettafel met 3 poot

Bijzettafel met 3 poot

Bij Leven in Stijl meubelmakerij maken wij maatwerk zoals deze bijzettafel met 3 poot. Zo past deze prachtige bijzettafel in iedere kamer. Daarnaast hebben wij de optie om het op verschillende manieren af te werken.

Het hout van de bijzettafel met 3 poot

De bijzettafel met 3 poot bestaat uit eiken planken die aan elkaar worden gelijmd. Samen vormen die het blad van de bijzettafel. Het blad wordt vervolgens afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 verschillende kleurtonen. Klik op afwerkingen om te kunnen zien welke het beste bij jou past.

De poten van de bijzettafel met 3 poot

De poot van de salontafel is opgebouwd uit stalen kokers. In totaal beschikt het over 6 rechthoekige kokers die aan elkaar worden gelast. De poot wordt daaropvolgend gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. De reden waarom dit gedaan wordt is dat de hechting van deze verbinding maximaal gehecht wordt.

Aanpasbaar

Het grote aanbod zorgt ervoor dat je veel wensen gaat opstellen om zo de perfecte bijzettafel te vinden. Dit maakt je kieskeurig en de zoektocht lastig. Bij Leven in Stijl zorgen wij ervoor dat wij de perfecte bijzettafel voor jou maken! Dit komt omdat wij het op maat maken en afwerken op de manier hoe jij het wilt hebben.

Over ons

Leven in Stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerkmeubilair. Spot jij een meubel in onze portfolio of showroom die net niet voldoet aan al jouw wensen, dan kunnen wij in overleg om al jouw wensen te kunnen vervullen.

In onze showroom kan je inspiratie op doen dus kom een kijkje bij ons nemen! (Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden) Hier kan je een deel van ons werk bezichtigen. De showroom bestaat uit verschillende stijlen dus hopelijk zit er iets tussen dat lijkt op jouw woonstijl. Je kunt de gemaakte producten ook vinden op Instagram of Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Of bereik ons direct via telefoonnummer 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden