• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Salontafel Pebble organisch

Salontafel Pebble organisch

Deze salontafel Pebble organisch geeft een unieke dynamiek aan jouw interieur. We kunnen deze per set of los voor je maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het design van de salontafel Pebble organisch

De salontafel heeft een authentiek Scandinavische stijl. Kenmerkend voor dit design is het massief eikenhouten tafelblad en de minimalistische uitstraling. Dit maakt deze prachtige salontafel Pebble organisch ook geschikt voor de wat kleinere huiskamer.

De salontafel Pebble organisch per set of los

Naast een losse salontafel kun je ook voor een setje kiezen. Met een andere vorm en doordat de salontafels mooi onder elkaar schuiven krijg je echt die organische beleving. Bovendien kun je met de duo salontafel ook met de tafelopzet spelen. Zo creëer je een blijvende dynamiek die nooit verveelt.

De unieke tafelpoten van de salontafel Pebble organisch

Het luchtige karakter van de tafel ontstaat ook door de unieke tafelpoot. Het onderstel bestaat uit een staalstrip die de tafel zo’n minimalistische uitstraling geeft. Het onderstel kunnen we overigens helemaal op maat voor je maken: Er zijn heel veel type tafelpoten. Informeer naar de mogelijkheden!

De afwerking

Voor de randafwerking kozen we voor verjongd schuin onder een hoek van 60 graden. Deze schuine tafelrand benadrukt de organische tafelvorm en maakt deze nog strakker. Wil je een andere randafwerking dan kan dat ook. We kunnen elke gewenste randafwerking voor je maken.

Advies voor jou op maat

Onze meubelmakers en adviseurs staan graag voor je klaar. Zo kunnen we al jouw wensen voor jouw ideale salontafel met je bespreken. Dus voel je vrij om een afspraak met ons te maken! Dat kan via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.  Zo helpen we je graag verder met het maken van jouw keuze.

Showroom en meubelmakerij

Laat je vooral ook inspireren. Je bent welkom in onze showroom en onze meubelmakerij in Alkmaar. Kan je zien hoe het ambacht van tafels maken in de praktijk werkt. En wie weet je zie de vorm en het model dat helemaal bij jou past!

Portfolio

Uiteraard kun je je ook online laten inspireren met ons uitgebreide portfolio. Voel je daarom vrij om voor meer wooninspiratie ook rond te kijken op onze Instagram en Pinterest.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden