• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Salontafel met U-poten

Salontafel op maat gemaakt

Bij Leven in stijl meubelmakerij te Alkmaar produceren wij interieurstukken die geheel kunnen voldoen aan jouw wensen, zoals deze salontafel. Want bij ons maken wij het zo, dat het altijd zal bevallen qua afwerking en afmetingen.

Het hout van de salontafel

Het tafelblad van de salontafel is gemaakt van eiken. Het zijn eiken delen die aan elkaar worden verlijmd, dit zorgt voor een mooi, afgewerkt egaal tafelblad. Het tafelblad wordt vervolgens behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen, dit geeft de mogelijkheid om het te kunnen afwerken in meer 70 verschillende tinten. Klik op tinten om te kunnen zien welke het best bij je past.

De poot van de salontafel

De poot van de salontafel bestaat uit 3 onderdelen; De 2 U-poten en een onderblad. Alle componenten van de poten zijn gemaakt uit staal. Het onderblad is een staalplaat. De staalplaat wordt gezandstraald, en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zal voor een maximale hechting zorgen. De 2 U-poten zijn een combinatie gemaakt uit een staalplaat en koker, die vervolgens gelast wordt naar de juiste vorm en worden voorzien van het stalen onderblad. De U vormige delen hebben dezelfde afwerking als het onderblad.

Optie voor bijpassende interieurstukken

Het is niet altijd even makkelijk om bijpassende interieurstukken te vinden. Bij Leven in Stijl meubelmakerij is dit wel mogelijk! Bij ons maken wij interieurstukken die het best bij jou passen, waaronder deze bank. De poten onder deze bank hebben ook U-poten, waardoor het voor een mooi geheel zorgt in jouw huis. Wanneer jij iets anders wilt hebben dat past bij de salontafel, denk hierbij aan een dressoir, TV meubel, eettafel, bartafel etc. alles kan in gelijke stijl en afwerking.

OVER ONS

Wij maken interieurstukken passend in voor jou! Zie jij een interieurstuk die past bij jou, maar nog niet helemaal overeenkomt met jouw wensen? Dan kunnen wij dit in overleg met jou aanpassen naar jouw smaak. Wij kunnen namelijk interieurstukken leveren in meer dan 70 verschillende tinten. Daarnaast kunnen wij het voor jou op maat maken. Wij hebben een vestiging in Alkmaar met eigen werkplaats en een showroom. In onze showroom zal jij inspiratie kunnen op doen, dus kom eens langs! Onze showroom is zo ingericht dat er verschillende interieurstijlen aanwezig zijn, dus zal er vast wel iets in de smaak vallen. Tevens zijn onze producten ook te bezichtigen op sociale media, wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons, vul dan gelieve het onderstaande formulier in. Als jij ons direct wilt bereiken, bel dan 072 – 5200 594 of verstuur een e-mail naar [email protected].

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden