• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bijzet tafel met U-poten

Bijzet tafel met U-poten op maat gemaakt

Leven in stijl Meubilair levert kwalitatief maatwerk meubilair zoals deze bijzet tafel. Wij verwerkelijken graag jouw wensen. Van afmetingen tot aan afwerkingen.

Het hout van de bijzet tafel met U-poten

Het hout dat gebruikt wordt voor de bijzet tafel is eiken. Het zijn massief eiken planken die aan elkaar worden gelijmd. Nauwkeurig werk dat leidt tot een kwalitatieve tafel. Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poot van de bijzet tafel met U-poten

De poot van de bijzet tafel is gemaakt van staal. Het zijn rechthoekige, stalen kokers die aan elkaar worden gelast. De las verbinding wordt zoveel mogelijk weggewerkt. Tussen de 2 staanders zit nog een stalen koker bevestigd. Hier wordt het tafelblad op bevestigd. De poot is gezandstraald. En wordt vervolgens afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Als set verkrijgbaar

De bijzet tafel is als set te verkrijgen. Deze zijn identiek aan elkaar. Uiteraard in een kleiner formaat. De kleinere tafel heeft een groter blad oppervlak.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden