Bijzet tafel met U-poten

,
Bijzet tafel met U-poten

Bijzet tafel op maat gemaakt

Leven in stijl Meubilair levert kwalitatief maatwerk meubilair zoals deze bijzet tafel. Wij verwerkelijken graag jouw wensen. Van afmetingen tot aan afwerkingen.

Het hout van de bijzet tafel

Het hout dat gebruikt wordt voor de bijzet tafel is eiken. Het zijn massief eiken planken die aan elkaar worden gelijmd. Nauwkeurig werk dat leidt tot een kwalitatieve tafel. Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poot van de bijzet tafel

De poot van de bijzet tafel is gemaakt van staal. Het zijn rechthoekige, stalen kokers die aan elkaar worden gelast. De las verbinding wordt zoveel mogelijk weggewerkt. Tussen de 2 staanders zit nog een stalen koker bevestigd. Hier wordt het tafelblad op bevestigd. De poot is gezandstraald. En wordt vervolgens afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Als set verkrijgbaar

De bijzet tafel is als set te verkrijgen. Deze zijn identiek aan elkaar. Uiteraard in een kleiner formaat. De kleinere tafel heeft een groter blad oppervlak.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt (Corona heeft helaas gezorgd voor extra maatregelen. Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.