• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke eiken salontafel

Strakke eiken salontafel

Voor een mooie strakke eiken salontafel geheel op maat gemaakt met zwart dun stalen frame ben je welkom bij Leven in Stijl meubelmakerij Alkmaar.

Maatje van de strakke eiken salontafel

Deze strakke eiken salontafel met dun zwart stalen frame heeft al een mooie plek gevonden. Deze salontafel kun je bij ons geheel op maat laten maken. De tafel op de afbeelding is 65×130 cm en 45 cm hoog. Een salontafel hoort mooi te passen bij jouw bank en andere meubelen. Wanneer je een hoekbank hebt is het nog belangrijker dat de maat van de salontafel goed past.  De open ruimte bij de hoekbank minus 35-40cm van de korte en lange zij is vaak een mooie uitgangspositie. Uiteraard adviseren we je graag betreft andere mooie maatvoeringen.

Jouw strakke eiken salontafel uniek maken

Het eikenhout salontafelblad kan je laten afwerken in blank eiken zoals deze tafel of in meer dan 70 andere kleuren. Op deze tafel hebben wij de StijlCoatings Premium Texel aangebracht. Dit is een 2 componentenlak in 3 lagen die een maximale bescherming geeft. Ondanks deze optimale beschermlaag ziet het hout eruit als onbehandeld eikenhout. Dat is het geheim van onze hoogwaardige coating die wij in vele kleuren aanbieden. Bekijk alle kleurmogelijkheden voor het eiken op DEZE pagina.

Strakke eiken salontafel

Het frame onder deze strakke eiken salontafel is gemaakt van 2×2 cm staal en voorzien van 2 lagen duurzame poedercoating. Poedercoating is een hoogwaardige afwerking die aan het staal wordt gebakken. Door dit proces krijg je een zeer sterke en slijtvaste beschermlaag met een enorme duurzaamheid. Het afwerken  kan ook weer in verschillende kleuren. De diverse opties voor de kleuren kan je bekijken op DEZE pagina.

Je bent ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Alkmaar. Daar tref je veel inspiratie en een goed beeld van onze mooie kwaliteit. Volg ons ook op Pinterest of Instagram voor een leuk beeld van ons bedrijf en productieproces.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden