• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke eiken salontafel

Deze strakke eiken salontafel met dun zwart stalen frame heeft al een mooie plek gevonden.

Bij ons kan je deze salontafel op maat laten maken. De tafel op de afbeelding is 65x130cm en 45cm hoog. Een salontafel moet mooi passen bij je bank en andere meubelen. Wanneer je een hoekbank hebt is het nog belangrijker dat de maat mooi passend is. De open ruimte bij de hoekbank minus 35-40cm van de korte en lange zijde geeft een mooie maat. Uiteraard adviseren we je graag betreft andere mooie maatvoeringen.

Het eikenhout salontafelblad kan je laten afwerken in blank eiken zoals deze tafel of in meer dan 70 andere kleuren. Op deze tafel hebben wij de StijlCoatings Premium Texel aangebracht, een 2 componentenlak in 3 lagen met een maximale bescherming. Ondanks deze unieke beschermlaag lijkt deze tafel toch op onbehandeld eikenhout, dat is het geheim van deze afwerking. Bekijk alle kleur mogelijkheden voor het eiken op DEZE pagina.

Het frame onder deze strakke eiken salontafel is gemaakt van 2x2cm staal en voorzien van 2 lagen duurzame poedercoating. Het afwerken van het frame kan ook weer in verschillende kleuren. Poedercoating is een hoogwaardige afwerking die aan het staal wordt gebakken. Door dit proces krijg je een zeer sterke en slijtvaste beschermlaat met een enorme duurzaamheid. De diverse mogelijkheden voor de kleur kan je bekijken op DEZE pagina.

Je bent ook van harte welkom in onze grote showroom in Alkmaar, daar tref je veel inspiratie en een goed beeld van onze mooie kwaliteit. Volg ons ook op pinterest of instagram voor een leuk beeld van ons bedrijf en productieproces.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden