• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Salontafel met opbergruimte

Salontafel met opbergruimte

Deze salontafel met opbergruimte is gemaakt van 8cm dik eiken. De salontafel heeft altijd wat knoestjes en kleurnuances. De meubelmakers zorgen dat deze in balans zijn en letten nauwkeurig op de kwaliteit van het hout. De salontafel is voorzien van een stalen onderstel met een 1cm dikke massieve plaat van staal. Deze extra ruimte onder het blad bied jou opbergruimte voor magazines of afstandsbedieningen. Heel handig als je je spulletjes niet in het zicht wil hebben liggen. Het blad en het onderstel kunnen wij in verschillende kleuren voor je afwerken. Je kunt zelfs bepalen of je het eiken blad geborsteld wil of niet. Dit borstelen geeft net dat extra levendige effect daardoor krijgt het eikenblad meer structuur. We denken graag met je mee in alle opties die er zijn. Wij kunnen jou helpen om je favoriete salontafel naar wens te maken.

Het hout van de salontafel met opbergruimte

Het blad van de salontafel met opbergruimte is gemaakt van eiken hout. Ons eikenhout komt uit buurlanden en is voorzien van een FSC keurmerk. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er duurzaam en eerlijk hout gebruikt wordt voor je salontafel. Het eiken blad kan afgewerkt worden in een kleur naar keuze. De salontafel met opbergruimte heeft de kleur ‘Texel’. Texel is een lak en staat bekend om zijn mooie matte transparante uitstraling. Met een natte doek kun je gemakkelijk vuil opnemen. Naast deze prachtige veelzijdige lak kun je ook kiezen uit andere kleuren. Bekijk eens ons gehele StijlCoatings assortiment via deze link.

Het hout van deze salontafel is 8cm dik in aanzicht waardoor de tafel deze mooie verhouding krijgt. Doordat wij zowel het blad als het onderstel zelf maken kunnen we de salontafel in elke maat voor je maken. Andere diktes blad zijn op verzoek uiteraard allemaal mogelijk, maar onze ervaring is dat deze 8cm de perfecte balans geeft aan deze salontafel met zijn stalen onderstel.

Het onderstel van de salontafel met opbergruimte

De stalenplaat met U poten is één geheel. De zwarte plaat zorgt door zijn gewicht dat het meubel geen kant op kan schuiven. De stalen plaat is handig om tijdschriften of magazines op te bergen. Wist je dat naast de mat zwarte kleur er keuze is uit vele andere kleuren poedercoating? Bekijk ze allemaal via deze link. De poot wordt zorgvuldig op maat gemaakt, vanuit daar wordt deze gezandstraald en in twee lagen gepoedercoat. Door het zandstralen ontstaat een mooi ruw oppervlak waarop de 2 lagen poedercoating maximaal hechten. Na het zandstralen zal er een eerste primerlaag poedercoating worden aangebakken in een hete oven. Na deze primer is een mooi strak en egaal oppervlak ontstaan die ideaal is voor het aanbrengen van de uiteindelijke kleurlaag.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden