• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Salontafel met dik tafelblad

Salontafel met dik tafelblad

Deze salontafel met dik tafelblad vormt een uniek model binnen onze collectie. Kenmerkend zijn het dikke tafelblad en de stalen plank voor tijdschriften. We vertellen je er graag meer over.

Unieke salontafel met dik tafelblad

Het tafelblad maken wij van massief eiken wat in verstek is verwerkt tot het dikke blad. Omdat massief eiken zich heel goed laat bewerken en behandelen kan hij in diverse kleuren worden afgewerkt. Voor een strak uiterlijk vullen wij alle noesten voor je. Wil je een rustiek uiterlijk dan kiezen wij voor wat ruiger eikenhout. We laten de noestjes dan open en borstelen de bovenzijde voor meer structuur in de nerf. Mocht deze rustieke variant je interesseren dan kan je dit aangeven bij de prijsaanvraag hieronder.

Salontafel met dik tafelblad

Het stalen frame van de salontafel met dik tafelblad is gemaakt van dik massief staal en aangepast aan de maat van het blad. De onderplaat is ook helemaal van massief staal gemaakt waardoor het geheel een mooi robuust ogend uiterlijk krijgt. Het stalen frame laten wij zandstralen, poedercoat primeren en daarna komt er een poedercoat kleurlaag op. Deze kan in diverse kleuren.

Meer informatie

Kleuren voor zowel het eikenhout als de poedercoating kan je vinden op onze behandelingspagina. Wil je meer weten van ons bedrijf of de manier waarop we werken dan ben je welkom in de showroom en een kijkje in de werkplaats. Ook kan je ons volgen op bijvoorbeeld Pinterest of Instagram.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden