• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Dressoir met lades en deuren

Dressoir met Lades en Deuren in Eiken

Het dressoir met lades en deuren in eikenhout is een functioneel en stijlvol meubelstuk dat een prachtige aanvulling vormt op jouw interieur. Met de handige lades en deuren biedt dit dressoir voldoende opbergruimte, waardoor je je spullen netjes kunt organiseren. Het meubelstuk is vervaardigd van hoogwaardig eikenhout en afgewerkt in de sfeervolle kleur Texel.

 

Algemene informatie over het dressoir met lades en deuren

 • Model: Dressoir
 • Maat: 220 lang
 • Materiaal: Eikenhout
 • Kleur: Texel

 

Materiaal van het dressoir met lades en deuren

Het dressoir is vervaardigd van hoogwaardig hout, wat zorgt voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Het eiken is zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt in de warme kleur Texel, waardoor het dressoir een karaktervolle uitstraling krijgt.

 

Ontwerp van het dressoir met lades en deuren

Het ontwerp van het dressoir combineert functionaliteit met stijl. De lades en deuren bieden handige opbergruimte, terwijl het eikenhout zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. Het dressoir is zorgvuldig ontworpen om naadloos in jouw interieur te passen.

 

Aanpasbaarheid van het dressoir met lades en deuren

Wij begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om het dressoir met lades en deuren volledig op maat te maken. Of het nu gaat om de afmetingen, de indeling van de lades en deuren, of andere aanpassingen, we streven ernaar om een dressoir te creëren dat perfect aansluit bij jouw smaak en functionele behoeften.

 

Overige informatie over het dressoir met lades en deuren

Bij ons staan we garant voor kwalitatieve meubels die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. We zijn altijd bereid om te overleggen en verschillende elementen van het dressoir aan te passen, zodat deze goed aansluiten bij jouw interieur. Mocht het dressoir met lades en deuren in eiken niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoen, bekijk dan ons assortiment van andere dressoirs die volledig aansluiten bij jouw wensen.

 

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in andere meubelstukken of inspiratie wil opdoen voor jouw interieur, nodigen we je graag uit om onze winkel te bezoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie onze socialmediakanalen zoals Instagram en Pinterest volgen, waar we regelmatig updates delen over de nieuwste trends in interieurontwerp.

 

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden