• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Zwarte eettafel

Zwarte eettafel op maat gemaakt

Deze zwarte eettafel is op maat gemaakt bij ons in de werkplaats. Het model wat je hier ziet is volledig aanpasbaar. De lengte en de breedte mag jij bepalen, de rest doen wij! Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Onder aan de pagina kun je een berichtje achter laten. Bij het doorgeven van jou gewenste maten zullen wij daar een gepaste prijsopgave voor maken.

Het hout van de zwarte eettafel

Het tafelblad van de zwarte eettafel is gemaakt van eikenhout. Het eiken hout is verkregen uit omliggende landen. Om zo onze ecologische voetafdruk klein te houden. Het blad wordt verlijmt in lamellen welke een solide basis geven. Vervolgens is dit blad gefreesd in een ovale vorm. De zwarte tafel is in drie lagen afgewerkt. De eerste laag is een voorkleuring. Deze voorkleuring zorgt dat het hout helemaal egaal zwart wordt. De tweede laag is de voedende zwarte olie en de derde laag is een extra bescherming laag. Deze extra laag geeft het blad net een wat diepere en vollere zwarte uitstraling.

De poot van de zwarte eettafel

Onder deze zwarte eettafel zit een slanke mangrove poot bevestigd. Deze poot is opgebouwd uit stalen, rechthoekige kokers. Deze kokers worden vakkundig aan elkaar gelast. Doormiddel van de dunne koker creeer je een een elegant lijnenspel onder de tafel. Een echte eyecatcher dus! Deze poot wordt na het lassen gezandstraald en in twee lagen gepoedercoat. De tweede extra laag zorgt voor een duurzaam oppervlak.

Aanpasbaarheid

Leven in stijl Meubelmakerij heeft een eigen werkplaats. Hier worden alle meubelen door vakkundige meubelmakers op maat gemaakt. In overleg kunnen wij voor jou het ontwerp aanpassen. Wil je graag een zwarte tafel maar een andere vorm of poot? Dat is geen enkel probleem. Wij denk en namelijk graag met jou mee om jou ideale wens te creëren.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden