• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Zitmeubel met U poten

Zitmeubel op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt op maat gemaakt meubilair waaronder deze Zitmeubel. Wij creëren kwaliteit meubilair. Wij proberen jouw verwachtingen te overtreffen.

Het hout van de Zitmeubel

Het hout dat gebruikt voor deze Zitmeubel is eiken. Het zijn massief eiken planken. Deze planken worden zo nauwkeurig mogelijk aan elkaar gelijmd, om de verbindingen zoveel mogelijk te kunnen verbergen. Het wordt afgewerkt met 2 component lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur echter in een andere kleurtoon. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te kunnen bekijken.

De poten onder de Zitmeubel

Er zijn U poten geplaatst bij deze Zitmeubel. Het is een stalen strip die gebogen wordt naar deze vorm. De poten worden gezandstraald en vervolgens behandeld met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Aanpasbaar

Vind jij deze bank mooi, of voldoet deze Zitmeubelnog niet geheel in smaak? Dan passen wij dit graag voor je aan. Wij willen jouw wensen kunnen vervullen. Dit kunnen wij doen door afmetingen of afwerkingen te veranderen. Wellicht heb jij een idee in je hoofd met hoe jij het voor je ziet. Mogelijkerwijs kunnen wij jouw idee verwerkelijken, neem dan contact met ons op.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden