Wandkast met opbergvakken

Wandkast met opbergvakken

Wandkast op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt kwalitatief meubilair op maat waaronder deze wandkast. Wij willen graag kunnen voldoen aan jouw wensen. Wij hopen jouw wensen te kunnen overtreffen.

Het hout van de Wandkast

De wandkast heeft een eiken uiterlijk. Het eiken creëert elegantie. Het hout is verkregen uit de omliggende landen. Wij doen dit om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere tint .Het is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen op ze allemaal te bekijken.

Kleine verhoging

De onderste legplank zit iets van de grond af. Dit zorgt ervoor dat je de vloer onder de wandkast nog kan schoonmaken. De afstand tussen de vloer en wandkast ligt geheel aan jou.

De indeling van de Wandkast

De wandkast bestaat als het ware uit 2 delen. De 2 delen zijn identiek aan elkaar. Deze wandkast beschikt alleen over verschillende open compartimenten. Deze indeling kan jij ook geheel veranderen naar wens.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt (Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden). Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.