• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Wandkast met opbergvakken

Wandkast met opbergvakken op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt kwalitatief meubilair op maat waaronder deze wandkast. Wij willen graag kunnen voldoen aan jouw wensen. Wij hopen jouw wensen te kunnen overtreffen.

Het hout van de wandkast met opbergvakken

De wandkast heeft een eiken uiterlijk. Het eiken creëert elegantie. Het hout is verkregen uit de omliggende landen. Wij doen dit om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere tint .Het is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen op ze allemaal te bekijken.

Kleine verhoging van de wandkast met opbergvakken

De onderste legplank zit iets van de grond af. Dit zorgt ervoor dat je de vloer onder de wandkast nog kan schoonmaken. De afstand tussen de vloer en wandkast ligt geheel aan jou.

De indeling van de wandkast met opbergvakken

De wandkast bestaat als het ware uit 2 delen. De 2 delen zijn identiek aan elkaar. Deze wandkast beschikt alleen over verschillende open compartimenten. Deze indeling kan jij ook geheel veranderen naar wens.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden