• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv meubel Push to Open

Tv meubel Push to Open op maat gemaakt

Dit tv meubel Push to Open zorgt voor een warme sfeer in jouw woonkamer. Het ziet er niet alleen goed uit, maar is uiteraard ook functioneel. Het kunnen opbergen van spullen in het kastje en/of het kunnen plaatsen van jouw TV. Dit kan allemaal naar wens worden gemaakt.

Het hout van het tv meubel Push to Open

Dit tv meubel Push to Open is gemaakt van eikenhout. Dit eikenhout is onder hogedruk geperst op dunne laagjes berken. Deze combinatie maar de kast stevig en daardoor heb jij langer plezier van jouw kast. Het eiken hout zorgt voor deze warme sfeer. Warmte creëren in een woonkamer zorgt voor gezelligheid. Het tv meubel Push to open kan ik verschillende kleuren worden afgewerkt. De collectie Stijlcoating Premium kleuren biedt een tal van kleuren waar jij zelf uit kunt kiezen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Push to Open systeem

Dit prachtige systeem maakt dat dit meubel greeploos gebruikt kan worden. De deur activeer je doormiddel met je vinger op het deurtje de duwen. Een mooi systeem waardoor je niet meer hoeft te kiezen uit greepjes of andere paneelbewerkingen.

De poten van het tv meubel Push to Open

De tv meubel Push to Open staan op twee stalen poten. De poten zitten verwerkt in het kastje. Dit zorgt voor een speels doch strakke afwisseling aan de voorkant. De poten worden speciaal op maat gemaakt door de metaal bewerken waarna de poot wordt gezandstraald en in twee lagen wordt gepoedercoat. Deze poedercoating heeft een duurzaam oppervlak.

Indeling

Het TV Cabinet kastje beschikt over 6 verschillende compartiment. 4 van deze compartimenten beschikken over een push-to-open deur. De overige 2 zijn push-to-open lades. Deze optie zorgt ervoor dat er geen handvat nodig is. Wil jij misschien minder compartimenten? Dan is dit ook zeker mogelijk bij ons!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden