TV meubel met vakken

Tv meubel met deuren en open vakken

TV meubel met vakken

Dit functionele TV meubel met vakken bied veel opbergmogelijkheden. Achter de witte gesloten deuren kun je de spullen opbergen die je niet graag in het zicht wil hebben staan. De andere vakken bieden een mogelijkheid om mooie accessoires in te leggen, of misschien wel een mooie mogelijkheid als opslag van hout voor je houtkachel. Bij dit ontwerp heb je als klant veel input. We denken graag met jou wensen mee. Heel veel is mogelijk en we staan altijd open voor ideeën. Misschien heb je zelfs al helemaal in je hoofd hoe je het graag wil? Wij nemen graag al je wensen op bij het ontwerpen en tekenen van jouw kast. Heb je geen idee wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden staan.

Het hout van het TV meubel met vakken

Onze kasten worden gemaakt van massief gelaagd berken hout wat zorgt voor een solide en sterke basis. Het gelaagde berken hout wordt van een eiken toplaag voorzien. Het fineer wat wij gebruiken komt uit dezelfde Europese bossen als het massieve hout wat we gebruiken voor onze tafels. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat ons fineer overeenkomt met onze massief eiken meubelen. Om onze ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te houden gebruiken wij FSC gekeurd hout. Het FSC gekeurde eiken hout komt uit Duitsland en Frankrijk.

De witte deuren zijn gemaakt van melamine. Melamine is een kras- en stootbestendig materiaal wat ook bij intensief gebruik, heel lang meegaat.

De afwerking van het TV meubel met vakken

De witte deuren zijn, zoals hierboven ook beschreven, gemaakt van melamine. Melamine is een kunststof welke kras- en stootbestendig is. Het eikenhout is in drie lagen afgewerkt met een unieke onzichtbare, ultra matte lak welke een onbehandelde uitstraling geeft. Anders dan de term “onbehandeld”  doet vermoeden  beschermt deze lak het hout tegen slijtage en vlekken. Deze lak behoudt het natuurlijk uiterlijk van het hout en zal minimaal verkleuren. De lak is onderhoudsvrij en kringen of etensresten zijn gemakkelijk met een natte doek te verwijderen.

Naast deze unieke, ultra matte onzichtbare lak hebben wij keuze uit 70 andere kleuren. Kijk eens op deze pagina naar alle mogelijkheden, wie weet zit jou kleur daar tussen!

Aanpasbaarheid van de TV meubel met vakken

Wij maken in onze werkplaats te Alkmaar alles op maat en naar wens. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden, wat heel erg leuk is! Wil jij ook een tv meubel en heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wellicht kunnen wij, samen met jou, een mooi meubel ontwerpen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.