• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv meubel met vakken

Tv meubel met vakken

Dit functionele tv meubel met vakken biedt veel opbergmogelijkheden. Achter de witte gesloten deuren kun je de spullen opbergen die je niet graag in het zicht wil hebben staan. De andere vakken bieden een mogelijkheid om mooie accessoires in te leggen, of misschien wel een mooie mogelijkheid als opslag van hout voor je houtkachel. Bij dit ontwerp heb je als klant veel input. We denken graag met jou wensen mee. Heel veel is mogelijk en we staan altijd open voor ideeën. Misschien heb je zelfs al helemaal in je hoofd hoe je het graag wil? Wij nemen graag al je wensen op bij het ontwerpen en tekenen van jouw kast. Heb je geen idee wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden staan.

Het hout van het tv meubel met vakken

Onze kasten worden gemaakt van massief gelaagd berken hout wat zorgt voor een solide en sterke basis, zo ook bij dit tv meubel met vakken. Het gelaagde berken hout wordt van een eiken toplaag voorzien. Het fineer wat wij gebruiken komt uit dezelfde Europese bossen als het massieve hout wat we gebruiken voor onze tafels. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat ons fineer overeenkomt met onze massief eiken meubelen. Om onze ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te houden gebruiken wij FSC gekeurd hout. Het FSC gekeurde eiken hout komt uit Duitsland en Frankrijk.

De witte deuren zijn gemaakt van melamine. Melamine is een kras- en stootbestendig materiaal wat ook bij intensief gebruik, heel lang meegaat.

De afwerking van het tv meubel met vakken

De witte deuren van het tv meubel met vakken zijn, zoals hierboven ook beschreven, gemaakt van melamine. Melamine is een kunststof welke kras- en stootbestendig is. Het eikenhout is in drie lagen afgewerkt met een unieke onzichtbare, ultra matte lak welke een onbehandelde uitstraling geeft. Anders dan de term “onbehandeld”  doet vermoeden  beschermt deze lak het hout tegen slijtage en vlekken. Deze lak behoudt het natuurlijk uiterlijk van het hout en zal minimaal verkleuren. De lak is onderhoudsvrij en kringen of etensresten zijn gemakkelijk met een natte doek te verwijderen.

Naast deze unieke, ultra matte onzichtbare lak hebben wij keuze uit 70 andere kleuren. Kijk eens op deze pagina naar alle mogelijkheden, wie weet zit jou kleur daar tussen!

Aanpasbaarheid van de tv meubel met vakken

Wij maken in onze werkplaats te Alkmaar alles op maat en naar wens. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden, wat heel erg leuk is! Wil jij ook een tv meubel en heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wellicht kunnen wij, samen met jou, een mooi meubel ontwerpen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden