• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

TV meubel met lades en deuren

TV meubel met lades en deuren

Ben je op zoek naar een uniek tv meubel met lades en deuren? Wat geheel is aangepast aan je wensen?  Dan ben je welkom. Dit TV meubel is in maat en indeling voor de klant gemaakt. De poten zijn aangepast in maat en kleur. Zelfs de grepen van de deuren zijn op aanvraag gemaakt uit massief gepoedercoat staal.

Het TV meubel met lades en deuren

Heb je een aparte ruimte waar je een mooi tv meubel voor op maat wilt laten maken? Dan ben je zeker welkom in onze showroom. Wij kunnen het houtwerk afwerken in meer dan 70 kleuren met onze unieke hoogwaardige StijlCoatings lakken en olie. Kijk voor alle mogelijkheden eens op de pagina behandeling en poedercoating.

De poot van het TV meubel met lades en deuren

De poot kan in meer dan 12 standaardkleuren worden gepoedercoat. Naar wens is de keuze zelfs uit 100 unieke kleuren.
Kom langs in onze showroom in Alkmaar en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Contact en volgen

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden