• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv-meubel met kleppen

Tv-meubel met kleppen

Het tv-meubel met kleppen is gemaakt van eikenhout en het is ook mogelijk om het tv meubel om te vormen tot bank, simpelweg door het toevoegen van op maat gemaakte kussens.

Algemene informatie over het tv-meubel met kleppen

 • Model: tv-meubel
 • Maat: 2 delen van 200x45x43 cm (lxdxh)
 • Materiaal: eiken gestabiliseerd
 • Kleur: StijlCoatings Texel

Materiaal van het tv-meubel met kleppen

Het tv meubel met kleppen is gemaakt van eiken op een gestabiliseerde kern. De materialen zijn duurzaam verantwoord, wat betekent dat je dan ook extra lang van het moderne tv meubel met kleppen kunt genieten. Zowel de kleur als het onderstel het tv meubel kunnen worden aangepast. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte kussens bij te maken zodat het tv meubel met kleppen ook gebruikt kan worden als bank.

 

Aanpasbaarheid van het eiken tv-meubel met kleppen

Onze tv-meubels kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de lengte en vorm van het tv meubel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad of de indeling van de lades en kasten. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur van het tv meubel. Een ander voordeel van dit tv meubel is dat je ervoor kan kiezen om het om te vormen tot een bank, door het toevoegen van op maat gemaakte kussens. Zodoende kun je het tv meubel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over het tv-meubel met kleppen

Zodat de televisiekast volledig bij jouw stijl en smaak past maken wij graag de gewenste aanpassingen. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, het tv-meubel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de tv-meubel veranderen zodat het perfect bij jouw wooninrichting past. Wil je een tv meubel kopen, maar is dit wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere tv-meubels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.

 

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden