• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafelbank met stoffenbekleding

Tafelbank met stoffenbekleding op maat gemaakt

Het zoeken naar een mooie tafelbank naar jouw smaak is lastig. Bij leven in stijl passen wij het aan naar jouw verlangens, zodat het passend is bij jouw stijl.

Bij Leven in Stijl meubelmakerij maken wij het passend naar jouw wensen. Afwerkingen die het best bij jou passen en maten die zelf te bepalen zijn.

Het hout van de tafelbank

Het hout is gemaakt van massief eikenhout. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit is mogelijk in 70 verschillende tinten. Deze tint kan jij aanpassen naar jouw stijl! Klik hier om alle afwerkingen te bekijken.

De poten van de tafelbank

De poten onder de tafelbank heeft een trapezium vorm. Deze trapezium vorm is verkregen door een stalen strip te buigen. De stalen poten worden eerst gezandstraald, vervolgens behandeld met 2 lagen poedercoating voor maximale hechting. De stalen poten zullen hierdoor ook niet zomaar doorbuigen. Onder de poten zit een meubelvilt geplaatst om krassen op de vloer te voorkomen.

Als eettafel set te verkrijgen

Vind jij het lastig om bijpassende eettafel of stoelen bij te vinden? Maak je geen zorgen, deze tafelbank is ook te verkrijgen als set. De stalen poten van de tafelbank komt overeen met de stalen poten van de eettafel. Dit zorgt voor een mooie overgang in de kamer. Daarnaast is het mogelijk om de kussens te bekleden, die uiteraard in dezelfde kleur als de eettafel stoelen te verkrijgen zijn.

OVER ONS

Wij maken meubilair helemaal op maat. Wil jij een bepaald meubel hebben, maar dan met een andere afwerking of in een andere maat? Dan is dit mogelijk bij ons! Wij maken meubilair in meer dan 70 verschillende  tinten. Kom eens bij ons langs! We hebben een vestiging in Alkmaar met een eigen werkplaats en een showroom. Hier kun je onze kwaliteit met je eigen ogen zien. De showroom is zo ingericht dat er wel een stijl bij jouw past. Je kunt ook inspiratie op doen via één van onze sociale media platformen, wij hebben een pagina op Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden