• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stelling met push-to-open deuren

Stelling met push-to-open deuren op maat gemaakt

Deze stelling is op maat gemaakt. Net zoals al het andere meubilair dat door ons is gemaakt. Wij, Leven in Stijl Meubelmakerij, maken alles geheel op maat. Heb jij toevallig nog iets gezien dat eruit springt? Maar nog niet voldoet aan al jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan.

Het hout van de stelling

Het hout dat gebruikt wordt bij dit hangend dressoir is massief meerlaags hout met een echt Frans eikenfineer toplaag. Dit  zorgt voor de sterkte en stijfheid van het dressoir. De eiken toplaag zorgt voor een fraai afgewerkt uiterlijk. Het hout dat wij gebruiken wordt verkregen uit onze omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk klein mogelijk te houden. Verder wordt het afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de stelling

Deze stelling beschikt over 2 stalen frames. Dit frame is opgebouwd uit vierkante, stalen kokers. Deze kokers worden zorgvuldig aan elkaar gelast. Het geheel heeft een rechthoekige vorm. Binnen in het rechthoek zitten ook stalen kokers bevestigd. Deze zitten er zodat er legplanken op kunnen steunen. Het frame wordt gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating.

De indeling van de stelling

De stelling beschikt over 2 deuren en 4 legplanken. Zoals verteld liggen de legplanken op de stalen kokers. Verder hebben de deuren geen handvatten. Dit komt door de push-to-open functie. Een slimme druk op de deur waardoor de deur open gaat. Wil jij een andere indeling? Dan is dit ook zeker mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden