• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eettafel met sterpoot

Ronde eettafel met sterpoot op maat gemaakt

Wij maken deze mooie ronde eettafel met sterpoot helemaal naar wens op maat. Onze tafels zijn van hoge kwaliteit dankzij de unieke selectie van het hout. De ronde eettafel met sterpoot wordt gemaakt in de werkplaats. Deze werkplaats ligt onder de showroom. Kwaliteit is wat ons onderscheidt van alle andere meubelmakers.

Wil jij ook een eiken tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van ronde eettafel met sterpoot

De ronde eettafel met sterpoot is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de ronde eettafel met sterpoot. De ronde eettafel met sterpoot geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De ronde tafel met sterpoot wordt verlijmd uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken boomstamtafel met een witte poot in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de ronde eettafel met sterpoot

Kom een keer langs en bekijk onze meubelen in de showroom, onze diverse stijlkamers geven een uniek beeld van de kwaliteit en de afwerking.

De ronde eettafel met sterpoot is gemaakt van dikwandig Nederlands staal en gelast door een gecertificeerd lasser. De hoge normen die wij voor ons eikenhout hanteren voeren wij door op het staalwerk en de lasnaden. De lasnaden zijn altijd strak en vlak, indien gewenst kunnen de lasnaden daar waar mogelijk worden weggeslepen. Het poedercoaten gebeurd in 2 lagen voor een optimaal resultaat en ongekende duurzaamheid. Het zandstralen vooraf zorgt er voor dat de hechting van de poedercoating nog beter is dan nodig zou zijn. De aanwezige sleufplaten waarmee de poot aan het blad zal worden gemonteerd heeft speciale sleuven waardoor het tafelblad als het ware kan “werken” en waarmee scheuren en kromtrekken nog meer wordt voorkomen.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.