• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ovale eettafel eikenhout

Ovale eettafel eikenhout

Deze grote bolvormige ovale eettafel eikenhout is een echte eyecatcher. Deze vorm is net even wat minder ‘spits’. Door de minder spitse vorm biedt dit ovaal net wat meer oppervlak tafel. De ronde vormen zorgen voor een vriendelijk uiterlijk. Perfect voor in de eetkamer of wellicht als vergadertafel. Deze tafel word gemaakt in onze werkplaats in Alkmaar. In de werkplaats zorgen onze meubelmakers voor een prachtig eindproduct. Zij verwerken het hout van ruwe planken tot een mooi egaal blad waarbij word gekeken naar knoesten en kleurnuances.

Het eikenhout van de ovale eettafel

Het hout van de ovale eettafel is gemaakt van gelaagd beukenhout wat onder hoge druk is samen geperst. Dit gelaagde hout heeft enorm veel voordelen. Doordat het hout is gelaagd is de werking van het hout niet meer aanwezig en zorgt ervoor dat de tafel nooit kan krom trekken of kan scheuren. De beide eindlagen zijn voorzien van hoogwaardig eikenhout. Dit eikenhout is zorgvuldig op het gelaagde hout aangebracht. Wij werken alleen met het beste Europese eikenhout met FCS-certificering. FCS stimuleert een beter klimaat, duurzaam bosbeheer en is tegen ontbossing. Doordat de kap volledig wordt beheerd weten wij 100% zeker dat voor elke tafel die wij maken een nieuwe eikenboom word geplant. Niet alleen wij, maar ook jij draagt bij aan een stukje duurzaamheid.

De poot van de ovale eettafel eikenhout

De mangrove poot komt volledig tot zijn recht onder deze ovale eettafel eikenhout. Het is een speelse en elegante poot. Naast het uiterlijk is deze poot ook nog een praktisch, je hebt rondom de ovale tafel ruimte om stoelen aan te schuiven. De geometrische vorm van de poot in combinatie met het ovale blad maakt het totaal plaatje af.

Aanpasbaarheid van de ovale eettafel 

Het gelaagde berken met eikenhout heeft een maximale maat van 300x130cm. Je bent binnen dit kader vrij om te bepalen welke maat jij graag zou willen. Wij denken in ontwerpen graag met je mee. Ook als het gaat om de verdeling van stoelen t.o.v. het onderstel of het aantal stoelen etc. Vind je deze eetkamer tafel helemaal geweldig maar wil je liever een andere stalen poot? Geen probleem, er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij helpen jou daar graag bij.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.