• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Organisch tv meubel

Organisch tv meubel

Wil je een organisch tv meubel dat zich onderscheidt in design en afwerking? Dan is dit dynamisch in breedte te plaatsen en in te delen tv meubel echt iets voor jou. We vertellen je er hier graag alles over.

Een uniek organisch tv meubel

Je ziet het bij de eerste oogopslag al: Dit organisch tv meubel is uniek in haar klasse. Het organisch tv meubel onderscheidt zich stijlvol van alledaagse tv meubels door haar unieke design en hoogwaardige afwerking. In het oog springend is de organische boomrand die het tv meubel zijn natuurlijke looks geeft. Het mediameubel kunnen wij overigens naar wens in iedere maat maken en in vele kleuren voor je afwerken. Kijk voor een overzicht van opties op onze pagina met behandelingen.

Verkort of verlengen van het organisch tv meubel

Het organisch tv meubel bestaat uit 2 losse delen van elk 160 centimeter lang: een boven- en een onderdeel. Die losse delen vormen samen het prachtige asymmetrische design. Bovendien kun je door de 2 losse delen het mediameubel verlengen of verkorten. Slim ontwerp dat heel erg praktisch is. Bijvoorbeeld als er iets verandert in de opstelling van de media-apparatuur. Het duurzame meubel kan daardoor met lange tijd mee.

Belastbaarheid

Het mediameubel blijft bovendien uitstekend belastbaar door het gebruik van hoogwaardige materialen. Zo bestaat het meubel uit 4 centimeter dik massief hout gecombineerd met stevige stalen poten. De poten bestaan uit stalen kokers met een maat van 7 bij 3 centimeter. De duurzame zwarte kleur krijgt dit onderstel door een behandeling met een dubbele laag poedercoating. Dit garandeert een langdurig probleemloos gebruik. Ook andere kleuren zijn mogelijk. Voor inspiratie zie onze pagina met poedercoatings.

Showroom en meubelmakerij

Doordat wij met vakmensen werken garanderen we hoogwaardige afwerking en maatwerk. Onze meubelmaker kunnen het meubel precies maken zoals jij dat wenst. Graag bespreken we daarom met jou alle opties. We kunnen uitgebreid voorbeelden laten zien in onze showroom en meubelmakerij. Heb je daar belangstelling naar? Maak dan vrijblijvend een afspraak via onze contactpagina.

Portfolio

Je bent van harte welkom. De koffie zetten wij klaar.  En leven er vragen? Bereik ons dan via de contactpagina of via telefoonnummer 072 – 5200 594. En voor meer indrukken blijf je ons volgen via onze Instagram en Pinterest.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden