Noten maatwerk eettafel met vleugelpoten

,
Eiken maatwerk eettafel

Noten maatwerk eettafel op maat gemaakt

Deze noten maatwerk eettafel is gemaakt in onze eigen werkplaats in Alkmaar. Alle meubelstukken maken wij zelf en helemaal op maat naar wens. Je kunt daardoor perfecte combinaties maken van diverse meubelen in je interieur. We denken graag mee voor een ideale samenstelling van diverse meubelen.

Het hout van de eettafel

Deze eettafel is gemaakt van massief notenhout. Dit notenhout heeft een iets rustieke uitstraling waardoor de tafel een prachtig karakter krijgt. Notenhout heeft een karakteristiek en warm uiterlijk met grote vlammen in de houtstructuur. Doordat notenhout van zichzelf erg donker is laat het zich makkelijker naar donker dan naar lichte tinten kleuren. De kleur die je ziet op deze tafel is onze StijlCoatings Wageningen, een mooie blanke 2K olie die de tafel een diepe en warme kleur geeft en hem tevens goed beschermt tegen vuil en vlekken.

De vleugelpoten onder de noten maatwerk eettafel

Onder de noten maatwerk eettafel zit de vleugelpoot. De vleugelpoot is opgebouwd uit stalen kokers die op strakke wijze met elkaar worden verbonden. Deze stalen kokers zijn op een dermate degelijke wijze verbonden dat een sterkte en zwaar belastbare constructie ontstaat. Wij maken de poten handmatig nadat deze klaar is wordt de poot grondig gezandstraald. De poedercoat primer die op dit ruwe gezandstraalde oppervlak wordt aangebracht zal mooi uitvlakken en een perfecte basis vormen voor de eind laag. Het aanbrengen van deze eind laag is een secuur werk omdat geen plekje vergeten mag worden, dankzij de grondige voorbehandeling krijgt deze eind laag een prachtig egaal en duurzaam uiterlijk. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 10 standaard kleuren en op aanvraag zijn nog ruim 140 andere kleuren mogelijk.

Aanpasbaarheid van de noten maatwerk eettafel

Deze notenhout eettafel is geheel op maat gemaakt. Dit houdt in dat er veel ontwerp vrijheid is in maat, vorm, model, dikte, rand en hoekbewerking. Je kunt je niet voorstellen waar wij allemaal toe in staat zijn. Dus bevalt het nog niet geheel? Dan werken wij het graag voor je uit tot een passend model.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.