• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Modern landelijke eettafel

Modern landelijke eettafel

Deze maatwerk modern landelijk eettafel wordt geheel op maat gemaakt naar jouw wensen. De maten zijn variabel en te bepalen door jou! Tuurlijk kijken wij met je mee of de tafel zijn stabiliteit kan behouden met de gewenste maten. In onze meubelmakerij in Alkmaar maken wij jouw tafel volledig naar jouw wensen. Onze meubelmakers selecteren het beste hout om vervolgens het blad te verlijmen. Omdat wij al onze meubelen op maat maken zijn wij gespecialiseerd in dergelijk hoogwaardig maatwerk.

Het hout van de modern landelijke eettafel

Het eiken hout wat wij gebruiken voor de moderne landelijke tafel is FSC gekeurd. Wij kopen hele bundels in om zo het kleur verschil zo klein mogelijk te houden. Het eiken hout wordt in onze meubelmakerij gevlakt, geschaafd en vervaardigd tot een mooie egale massieve tafel. Liever een tafel met veel knoesten en kleur nuances? Dat kan! Wij sorteren ons hout op licht rustiek en rustiek. Voor ieder naar zijn/haar wens.

Het bankje van de modern landelijke eettafel is in dezelfde stijl gemaakt als de tafel is geheel op maat te maken. Ben je alleen geïnteresseerd in het bankje en wil je graag meer advies? Bel of mail ons gerust. Wij geven jou graag passend advies.

Het onderstel van de modern landelijke eettafel

De U poten zijn gemaakt van onbehandeld staal die onder deze modern landelijke eettafel huizen. Doormiddel van de dikke koker die gebruikt is, in combinatie met het dikke eiken tafelblad, vormt dit als één geheel.

De stalen poot wordt gemaakt van hoogwaardig staal. De poten worden behandeld met een vet waardoor het staal niet kan gaan roesten. De onderzijde van de poten worden voorzien van vilt zodat deze geen schade kan toebrengen aan de vloer.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.