• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Keuken rek

Keuken rek op maat gemaakt

Dit keuken rek is op maat gemaakt. Een minimalistisch noch elegante uitstraling. Het gaat niet om het ontwerp. Maar om hoe producten zijn afgewerkt. De details zorgen voor smaakvol design. Valt het nog niet geheel in de smaak? Dan passen wij het graag voor je aan.

Het hout van het keuken rek

Het keuken rek is gemaakt van eiken hout. Het zijn massief eiken planken. Dit hout is verkregen uit omliggende landen. Kwalitatief hout dat lang mee zal gaan. Het wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur. Alleen met een andere tint.

Bevestiging van het keuken rek

De eiken planken van het keuken rek worden bevestigd met een hoekbeugel. Deze hoekbeugel wordt net bevestigd aan jouw muur. De hoekbeugel is gemaakt van staal. Het wordt gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating.

Aanpasbaarheid

Zoals je hebt gelezen is al het meubilair op maat gemaakt. Jij bepaalt hierin het geheel. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee. Om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden