• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Kantine meubel met massieve houten poten

Kantine meubel met massieve houten poten op maat gemaakt

Dit kantine meubel met massieve houten poten wordt geheel op maat gemaakt. Het zal hierdoor passend zijn in iedere ruimte, groot of klein. In het ontwerp is alles variabel. Uiteraard moet het nog wel voldoen aan de sterkte en stijfheid normen. Dus bevalt het nog niet geheel? Dan passen wij het graag voor je aan!

Het hout van de kantine meubel met massieve houten poten

Deze kantine meubel met massieve houten poten is geheel gemaakt van massief eikenhout. Dit hout wordt verkregen van onze buurlanden. Een zekerheid voor kwalitatief eiken. Het blad is gemaakt van massief eiken planken die worden samengesteld tot dit mooie tafelblad. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten in 3 lagen. Het behoudt hierdoor de originele kleur in een andere tint.

De poot van de kantine meubel

Onder deze kantine meubel zitten 4 poten bevestigd. Dit zijn massief eiken poten. De behandeling is gelijk aan die van het blad. Dit kan uiteraard ook verschillen van elkaar. Maar deze keuze is aan jou.

Aanpasbaar

De gehele tafel is aanpasbaar. Oftewel jij bepaalt hierin het ontwerp tot aan de afwerkingen die verricht moeten worden voor een meubel. Hierbij gaat het dus echt van het model tafel tot aan de kleuren afwerkingen. Alle keuzes zijn door jou te bepalen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden