• 400m┬▓ showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eikenhouten tv meubel

Dit eikenhouten tv meubel is door ons ambachtelijk gemaakt is onze eigen werkplaats. De opdrachtgever wilde graag een tv meubel waarbij er genoeg ruimte is voor de tv en kunst objecten en/of een lamp en kaarsen. Door de witte laden en kastdeuren geeft dit tv meubel een verassend strak uiterlijk. Omdat dit tv meubel zwevend gemaakt is, zal er geen probleem zijn met het stofzuigen. Er is bij dit tv meubel rekening gehouden met de digitale ontvanger, zodat er geen deurtje open hoeft te staan.

 

Het eikenhouten tv meubel is van eikenhout. Het is bewerkt met een 3 lagen blanke lak. We kunnen onze producten in meer dan 70 verschillende bewerkingen en kleuren maken. Kijk HIER voor de mogelijkheden. De blanke lak zorgt er voor dat het hout zijn onbewerkte uiterlijk behoud. Tegelijkertijd is het ook beschermt tegen vocht en licht van buiten af. De deuren en lades zijn voorzien van een push to open mechanisme. Dit geeft het tv meubel een nog strakker uiterlijk, omdat er geen handvatten te zien zijn. Een druk op een deur en het gaat open. Ook super handig als je de handen vol hebt en toch graag de deur op wilt doen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze kast? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook onderstaand contactformulier in vullen. Het is natuurlijk nog leuker om bij ons langs te komen in Alkmaar. We hebben een eigen werkplaats en een prachtig ingerichte showroom. Wil je graag iets anders door ons laten maken? Geen probleem de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken en we kunnen het maken. Om een idee te geven hebben we een Pinterest en een account, neem daar eens een kijkje.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden