• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken tafel met kruispoot

Eiken tafel met kruispoot

Deze eiken tafel met kruispoot is een ideale tafel voor vele diverse interieurs. Het eikenhouten blad geeft ieder interieur een rustige en natuurlijke uitstraling. Daarbij speelt de warmte van het eikenhout ook een belangrijke rol. Voor een speels uiterlijk van de tafel kun je bijvoorbeeld verschillende stoelen en/of kleuren van stoelen toevoegen. Het is zelfs mogelijk om aan 1 kant van de tafel een bankje te plaatsen.

Wil jij ook een eiken tafel met kruispoot op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de eiken tafel met kruispoot

De eiken tafel met kruispoot is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de eiken tafel met kruispoot. De eiken tafel met houten kruispoot geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De eiken tafel met houten kruispoot wordt verlijmd uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken boomstamtafel met kruispoot in de olie of lak afgewerkt.

De eiken houten bank met stalen frame

Deze bank maken wij speciaal voor jou op maat. Optioneel kunnen wij bij de bank een speciaal kussen voor je opmaat laten maken. Het zitkussen is voorzien van een antislib onderzijde zodat dit kussen niet kan schuiven. Het rug kussen wordt rondom gestoffeerd. Er is een ruime keuze uit verschillende dessins en kleuren

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.