• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken eettafel met veel ruimte

Eiken eettafel met veel ruimte op maat gemaakt

Deze prachtige eiken eettafel met veel ruimte rondom is ideaal voor grotere gezinnen. Ook wanneer je een bank aan de tafel wilt plaatsen is dit type brede A poot een uitkomst. Wij maken deze mooie tafel in elke maat en dikte. Het onderstel van deze eiken eettafel met veel ruimte  kan in vele diverse kleuren worden gepoedercoat.

Wil jij ook een eiken tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de eiken eettafel met veel ruimte

De eiken eettafel met veel ruimte is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de eiken met veel ruimte. De boomstamtafel met witte poot geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De eiken eettafel met veel ruimtewordt verlijmd uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken boomstamtafel met een witte poot in de olie of lak afgewerkt.

De bank van de eiken eettafel met veel ruimte

De bank op de foto is ook een model uit onze collectie, hij is van massief eikenhout en heeft een stalen frame. De hoeveelheid hout en arbeid maakt het geen goedkope eettafelbank. In ruil voor een wat grotere investering krijg je wel een prachtige bank die vele tientallen jaren mooi blijft. Juist door de jaren worden echt massieve meubelen alleen maar mooier en krijgen ze steeds meer karakter.

Onderstel van de eiken eettafel met veel ruimte

De brede A poot onder de eiken boomstamtafel met witte poot is een strakke poot. De brede A poot kan gemaakt worden uit verschillende maten kokers. De poot wordt vervaardigd door de metaalbewerker. Nadat hij deze heeft gemaakt wordt de poot, bij een derde, gezandstraald en gepoedercoat. Het zandstralen is van essentieel belang om zo een poot te creëren waar de poedercoating goed op hecht. De poedercoating wordt in twee lagen aangebracht. De laatste laag is een extra laag zodat de poot nóg duurzamer wordt. Het staal wat wij gebruiken komt uit Nederland. Wij staan open voor eigen ontwerpen en denken graag met je mee. De boomstamtafel met witte poot kan ook met andere poten. Ben je benieuwd welke er nog meer staan? Kom eens een kijkje nemen in de showroom in Alkmaar.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.