• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafelbank met rug

Uniek model eettafelbank met rug en in elke maat voor je gemaakt.

Dit model eettafelbank met rugleuning is ons meest strakke model op dit moment. De bank is gemaakt van massief eikenhout en word door ons afgewerkt in meer dan 70 kleuren. Je kan hem in elke gewenste lengte door ons laten maken. De zitting van deze bank is 45cm diep en de rugleuning is 50cm hoog.

Zoals eerder gezegd kunnen wij deze eikenhouten bank voor je afwerken in meer dan 70 kleuren. De kleur op de afbeelding is onze StijlCoatings Texel behandeling. Deze 2 componentenlak brengen wij aan in 3 lagen. Hij geeft een mat en onbehandeld uiterlijk maar geeft maximale bescherming tegen vuil en vocht. Voor de andere kleuren kan je een kijkje nemen op de pagina met al onze behandelingen. Je kan ook eens komen kijken in onze showroom, hier staan veel meubelen in diverse kleuren. Dit geeft je een mooi beeld van de mogelijkheden en het uiteindelijke resultaat.

Het stalen frame is door ons gemaakt uit dik staal van 100x12mm of 80x12mm, de bank op de afbeelding heeft een strip van 100x12mm. Nadat wij de beide poten klaar hebben laten we ze zandstralen voor maximale hechting van de poedercoating. De poedercoating laten wij als een van de weinigen in 2 lagen aanbrengen, dit geeft een veel mooier en egaler resultaat dan een 1 laags coating. De verschillende soorten poedercoating kan je kijken op de pagina met diverse behandelingen.

Ondanks het grote oppervlak aan eikenhout en de handmatig gemaakte frame zijn deze banken op maat te maken voor een eerlijke prijs. Hierbij een prijsindicatie van deze banken in verschillende maten incl. poedercoating op de poten. De prijs van het behandelen is doorgaans 125 euro en is een deels afhankelijk van de soort behandeling.

200cm: €1095
220cm: €1160
240cm: €1220
260cm: €1325
280cm: €1475
300cm: €1570

Heb je interesse in deze mooie bank, vraag dan onderaan deze pagina een prijsopgave aan. Ik maak de prijsopgave dan voor je met daarin de kleuren en alle details en specificaties over de bank.

Naast deze mooie eettafelbank met rug zie je ook onze eettafel met brede A poot. Deze tafel is 240x100cm en heeft een zwarte brede A poot uit 120x120mm koker. Naast dit model maken wij hem ook met een 100x100mm en 80x80mm koker. Daarnaast hebben we een model met de tussenbalk in eikenhout.

Aan de andere kant staat de massief eiken bank met tevens de staalstrip poot, een mooie combinatie met de bank met rugleuning.

Bezoek ook een keer onze showroom met vele stijlkamers, een unieke ervaring met volop inspiratie. Voor een kijkje in ons bedrijf en de productie kan je ons ook volgen op instagram of pinterest

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden