• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafelbank met rug

Eettafelbank met rug in wel 70 kleuren mogelijk

Dit unieke model eettafelbank met rug is de ideale oplossing om ruimte maximaal te benutten. In elke maat en in wel 70 kleuren mogelijk. We vertellen je er graag alles over.

Kies hoe je de eettafelbank met rug gaat behandelen

Dit model eettafelbank met rugleuning is ons strakste model van het moment. De eettafelbank met rug maken wij van massief eikenhout en werken wij af in in 1 van 70 mogelijke kleuren. De kleur op de afbeelding is onze StijlCoatings Texel behandeling. Deze 2 componentenlak brengen wij aan in 3 lagen. Hij geeft een mat en onbehandeld uiterlijk met een maximale bescherming tegen vuil en vocht. Voor de andere kleuren neem een kijkje op onze pagina met behandelingen. Kom die kleuren vooral ook in echt bekijken in onze showroom. Daar krijg je er een prachtig beeld van.

Maatwerk zit in de eettafelbank met rug

De zitting van deze eettafelbank met rug is hier 45 centimeter diep. De rugleuning is 50 centimeter hoog. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij de tafelbank in elke gewenste lengte voor je maken. Het stalen frame van de eetbank maken wij uit sterk staal van 100×12 mm of 80×12 mm. Op de afbeelding zie je de staalstrip van 100×12 mm. We laten het stalen frame zandstralen voor maximale hechting van de poedercoating. Die coating brengen we in 2 lagen aan wat een mooier en egaler resultaat geeft dan een 1-laagse coating. Ook in de kleuren van deze poedercoating zijn vele opties. Een indruk van de mogelijkheden vind je terug op onze behandelings- en beschermingspagina.

Prijsindicatie

Ondanks het grote oppervlak aan eikenhout en de handmatig gemaakte frame zijn deze banken op maat te maken voor een eerlijke prijs. Hierbij een prijsindicatie van deze banken in verschillende maten met poedercoating op de poten. De prijs van het behandelen is doorgaans 125 euro en is deels afhankelijk van de soort behandeling.

200cm: €1095
220cm: €1160
240cm: €1220
260cm: €1325
280cm: €1475
300cm: €1570

Laat je inspireren

Heb je interesse in deze mooie bank? Vraag dan onderaan deze pagina een prijsopgave aan. We maken de prijsopgave dan voor je met daarin de kleuren en alle details en specificaties over de bank.

Naast deze mooie eettafelbank met rug zie je ook onze eettafel met brede A-poot. Deze tafel is 240×100 centimeter en heeft een zwarte brede A-poot uit 120×120 mm koker. Naast dit model maken wij hem ook met een 100×100 mm en 80×80 mm koker. Daarnaast hebben we een model met de tussenbalk in eikenhout.

Aan de andere kant staat de massief eiken bank met tevens de staalstrip poot, een mooie combinatie met de bank met rugleuning.

Bezoek ook een keer onze showroom met vele stijlkamers. Die biedt een unieke ervaring met volop inspiratie. Voor een kijkje in ons bedrijf en de productie kan je ons ook volgen op Instagram of Pinterest.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden