• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eettafel Scandinavische poot

Deze eettafel Scandinavische poot maken wij geheel op maat. Met een tafelblad van echte boomstam en de gesplitste staalstrippoot maken het een echte eye catcher. Lees hier de mogelijkheden.

Het tafelblad van de eettafel Scandinavische poot

In de afbeelding zie je de eettafel Scandinavische poot met een maatvoering van 240 bij 100 centimeter. Het blad van echte boomstam is 4 centimeter dik. Wij leveren altijd op maat. Daarom is elk formaat mogelijk. Ook is de tafel met een strak tafelblad uit te voeren zonder de boomstamrand. Zo kun je de tafel precies inpassen in jouw interieur.  Voor de afwerking brachten wij hier onze premium Stijlcoatings Texel aan. Een overzicht van de talrijke opties in afwerkingen vind je terug op onze behandelingspagina. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De eettafel Scandinavische poot

Deze eettafel Scandinavische poot heeft een gesplitste staalstrippoot. De speelse schuine opstelling en splitsing van de Scandinavische poot geven het design net die edge. Met een maat van 100 bij 12 millimeter toont de tafelpoot vrij minimalistisch maar vergis je niet: De staalstrippoot is zeer sterk en voorzien van zacht kunststof profiel tegen het krassen op de grond. Als kleurvoorbeeld zie je de tafelpoot hier in een zeer duurzame zwart matte afwerking met fijnstructuur. En dat kan in elke andere kleur.

De afwerking

Onze meubelmakers en ontwerpers helpen je graag verder om jouw interieurwensen te verwezenlijken. Een heel scala aan afwerkingen, randbewerkingen en maatvoeringen bieden wij op al onze meubelen. Optioneel kunnen wij je van een all-in interieuradvies voorzien. Zo kunnen we diverse meubelen van kasten, salontafels tot banken voor je creëren in hetzelfde design. Aansluitend bij elkaar in gelijke kleur en op maat. Wil je je vrijblijvend hierover laten adviseren? Maak dan een afspraak hier.

Show and tell

Kom je een keertje kijken in onze mooie showroom? Daar zijn we namelijk best wel trots op. Met een zeer ruime opzet en diverse stijlkamers is er voor iedereen wel wat te vinden. Alle diverse mogelijkheden kunnen we demonstreren. En aanvullend kun je ook onze werkplaats bekijken. Daar zie je de pracht van het ambacht van het meubel maken. Samen ontwerpen, creëren en realiseren. Daar gaat het bij ons om. Je kunt ons bereiken via contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594. Ons volgen doe je via Instagram en Pinterest. We kijken ernaar uit je bij ons te ontmoeten!