• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal

Eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal

Deze eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal wordt geheel op maat gemaakt naar jouw wensen. De maten zijn variabel en te bepalen door jou! Tuurlijk kijken wij met je mee of de tafel zijn stabiliteit kan behouden met de gewenste maten. In onze meubelmakerij in Alkmaar maken wij jouw tafel volledig naar jouw wensen. Onze meubelmakers selecteren het beste hout om vervolgens het blad te verlijmen. Omdat wij al onze meubelen op maat maken zijn wij gespecialiseerd in dergelijk hoogwaardig maatwerk.

Het hout van de eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal

Het eiken hout wat wij voornamelijk gebruiken is FSC gekeurd. Wij kopen hele bundels in om zo het kleur verschil zo klein mogelijk te houden. Het eiken hout wordt in onze meubelmakerij gevlakt, geschaafd en vervaardigd tot een mooie egale massieve tafel. Liever een tafel met veel knoesten en kleur nuances? Dat kan! Wij sorteren ons hout op licht rustiek en rustiek. Voor ieder naar zijn/haar wens.

De poten van de eetkamer tafel

Deze eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal is afgelakt in een ultra matte lak welke het hout zijn originele kleur blijft doen behouden. De lak laag wordt aangebracht in drie lagen. De drie lagen zorgen voor een slijtvast en duurzaam oppervlak.
Naast onze ultra matte lak kunnen we het hout behandelen in meer dan 70 kleuren. Zo is er altijd een mooie passende kleur om te combineren met jouw interieur.

De ronde zwarte poten worden gemaakt van hoogwaardig staal. Deze stalen poten worden gezandstraald en in twee lagen gepoedercoat. Deze twee lagen zorgen voor een maximale hechting. Onderop in de ronde poot komt een stelvoetje met vilt. Dit stelvoetje zorgt ervoor dat je op een oneffen ondergrond de tafel stabiel kunt neerzetten.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.