Eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal

,
eiken tafel met zwarte ronde poten

Eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal

Deze eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal wordt geheel op maat gemaakt naar jouw wensen. De maten zijn variabel en te bepalen door jou! Tuurlijk kijken wij met je mee of de tafel zijn stabiliteit kan behouden met de gewenste maten. In onze meubelmakerij in Alkmaar maken wij jouw tafel volledig naar jouw wensen. Onze meubelmakers selecteren het beste hout om vervolgens het blad te verlijmen. Omdat wij al onze meubelen op maat maken zijn wij gespecialiseerd in dergelijk hoogwaardig maatwerk.

Het hout van de eetkamer tafel met zwarte ronde poten van staal

Het eiken hout wat wij voornamelijk gebruiken is FSC gekeurd. Wij kopen hele bundels in om zo het kleur verschil zo klein mogelijk te houden. Het eiken hout wordt in onze meubelmakerij gevlakt, geschaafd en vervaardigd tot een mooie egale massieve tafel. Liever een tafel met veel knoesten en kleur nuances? Dat kan! Wij sorteren ons hout op licht rustiek en rustiek. Voor ieder naar zijn/haar wens.
Deze tafel is afgelakt in een ultra matte lak welke het hout zijn originele kleur blijft doen behouden. De lak laag wordt aangebracht in drie lagen. De drie lagen zorgen voor een slijtvast en duurzaam oppervlak.
Naast onze ultra matte lak kunnen we het hout behandelen in meer dan 70 kleuren. Zo is er altijd een mooie passende kleur om te combineren met jouw interieur.

De zwarte ronde stalen poten van de eetkamertafel

De ronde zwarte poten worden gemaakt van hoogwaardig staal. Deze stalen poten worden gezandstraald en in twee lagen gepoedercoat. Deze twee lagen zorgen voor een maximale hechting. Onderop in de ronde poot komt een stelvoetje met vilt. Dit stelvoetje zorgt ervoor dat je op een oneffen ondergrond de tafel stabiel kunt neerzetten.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een meubelmakerij met een zeer compleet maatwerk assortiment. Na vele jaren ervaring als meubelmaker en interieurspecialist hebben wij een mooie collectie maatwerk producten opgebouwd. Wij kenmerken ons als een hoogwaardige meubelmaker waar het ambacht en de details onze unieke kwaliteit uitstralen.

Je bent uiteraard welkom om te komen kijken in de stijlkamers en onze showroom en daarmee zelf onze kwaliteit te beoordelen. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten we je graag alles zien en adviseren we je daar waar jij daar behoefte aan hebt. Je kan dan gelijk ook onze werkplaats bezoeken om te zien waar en hoe wij straks gaan werken aan je meubel.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem gerust contact op door het onderstaande formulier in te vullen of contacteer ons telefonisch op 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.