• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Diner tafel met A-poot

Diner tafel met A-poot op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij maakt producten op bestelling. Dit houdt in dat jij geheel zelf kan bepalen hoe een meubel eruit komt te zien zoals deze diner tafel met A-poot

Het hout van de diner tafel met A-poot

Het hout dat gebruikt wordt is Eiken. Het tafelblad van de diner tafel met A-poot is opgebouwd uit massief eiken planken. Deze eiken planken worden nauwkeurig aan elkaar gelijmd. Zodat de verbinding zo veel mogelijk is weggewerkt. Het hout is afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur. Alleen in een andere kleurtoon. Het is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poot van de diner tafel met A-poot

De A-poot van de diner tafel is gemaakt van staal. Het is opgebouwd uit stalenkokers die staan op 2 staalplaten. Alle delen wordt vakkundig aan elkaar gelast. Alle delen bij elkaar creëren samen de A vorm. Het geheel wordt gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

Aanpasbaarheid

Al ons meubilair worden op maat gemaakt. Deze diner tafel ook! Bevalt deze diner tafel nog niet geheel? Dan passen wij het graag voor je aan. Zie jij wellicht een andere mooie poot? Maar wil jij dit tafelblad erop hebben. Dan doen wij dat met alle plezier.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.