• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Cabinet met push-to-open deuren

Cabinet op maat gemaakt

Deze smaakvolle cabinet is op maat gemaakt door Leven in Stijl Meubelmakerij. Al onze producten die te bezichtigen zijn, zijn ook daadwerkelijk op maat gemaakt. Dit doen wij om zo aan al jouw wensen te kunnen voldoen.

Het hout van het Cabinet

Het hout dat gebruikt wordt bij dit hangend dressoir is massief meerlaags hout met een echt Frans eikenfineer toplaag. Dit  zorgt voor de sterkte en stijfheid van het dressoir. De eiken toplaag zorgt voor een fraai afgewerkt uiterlijk. Het hout dat wij gebruiken wordt verkregen uit onze omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk klein mogelijk te houden. Verder wordt het afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van het Cabinet

Dit mooie cabinet bestaat uit 3 stalen frames. Deze 3 stalen frames dienen ook als poten van de kast. Hierdoor komen de opbergruimtes van de grond. Zodat je nog het stof kan opruimen onder de kast vandaan. Dit frame is opgebouwd uit stalen, vierkant kokers. Tussen in zitten deze ook bevestigd voor de legplanken. Het geheel is gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating.

De indeling van het Cabinet

Dit cabinet is opgebouwd uit 4 legplanken met 5 gesloten compartimenten. Alle compartimenten beschikken over de push-to-open functie. Zowel de 4 lades als de 2 deuren. Hierdoor zitten er geen handvatten bevestigd. Dit creëert een mooi vlak van het hout. Voor afwisseling lopen de stalen frames fraai over tussen de houten compartimenten.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden