• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Eiken houten eettafel op maat

De zwevende tafel boomstam zal nooit vervelen en door de poot in het midden kunt u rondom altijd stoelen plaatsen

Een eiken houten eettafel op maat gemaakt die echt speciaal voor u is gemaakt. Daarvoor kunnen wij zomaar de meubelmaker zijn die u zoekt

Onze eiken houten eettafel word helemaal volgens uw wens samengesteld en gemaakt. De afspraken die wij tijdens het bestellen met u maken worden voortdurend nagestreefd. Bij het selecteren van de ruwe balken zijn wij al bezig met uw eettafel op maat. Het uiterlijk, de dikte en de kwaliteit van het hout zijn allemaal bepalend voor het eindresultaat.

Wij maken eettafels op maat voor zowel binnen als buitengebruik. Bij het maken van een eettafel voor buiten of een eikenhouten eettafel voor binnen zijn er diverse punten waar wij op letten. Zo maken we de tafels dermate logisch van model dat de eikenhouten eettafel moeiteloos kan werken en dus minimaal kans heeft op scheurvorming. Naast het model en de samenstelling van eiken hout bij de maatwerk eettafel is de keuze voor het juiste staal van belang. Bij robuuste eiken eettafels is het gebruik Cor-ten staal echt heel mooi en uniek. Dit staal roest alleen oppervlakkig en stopt na enkele weken met roesten. Deze roestlaag werkt als beschermlaag voor het staal en geeft een natuurlijk donkerbruin uiterlijk. In andere gevallen is een combinatie van eikenhout met RVS poten of platen een betere keuze. Bijvoorbeeld om een mooi strak en moderne eiken houten eettafel voor binnen of voor buiten te maken.

De ronde tafel van eikenhout kunnen wij in elke kleur behandelen die u maar wilt

De showroom van Leven in Stijl Alkmaar

Vlak naast het oude centrum van Alkmaar zit ons bedrijf gevestigd. In een voormalige fabriek voor het snijden en assembleren van glas zit nu onze meubelmakerij. In ons karakteristieke pand zit ook onze showroom gevestigd. De meubelmakerij en de showroom met eiken houten eettafels en eikenhout tafels voor buiten zijn een belevenis op zich. Doordat beide onderdelen voor een groot deel met elkaar verweven zijn brengt een bezoek aan onze showroom je direct langs de houtvoorraden, de machinale afdeling en de assemblage afdeling. Je krijgt hierdoor een uniek kijkje in de productiemethode. In de meeste gevallen kunnen wij samen met jou het geschikte hout voor uw eiken hout eettafel al bij je bezoek samen met je bepalen.

Prachtige eikenhout tafel met vlinderpoten in het zwart voor een stoere uitstraling

Je bent van harte welkom in onze showroom en meubelmakerij in Alkmaar. Graag geven wij een complete rondleiding en uitleg over de maatwerk eikenhout eettafel en alle andere mogelijkheden.

Naast een bezoek aan ons bedrijf kunnen wij je natuurlijk ook de mooiste plekken van Alkmaar adviseren. Zo is een bezoek aan ons perfect te plannen met een dagje Alkmaar. Of een dagje strand in een van de vele kleine pittoreske badplaatsen aan onze Noordzeekust.

Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden van  een maatwerk eikenhout eettafel dan kan je ons deze gerust stellen per email of de telefoon.

De schoen van de dikke eikenhout tafel Horizon met stalen schoen laten wij poedercoaten in kleur naar keuze

Contact opnemen