• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bekijk Broers Design meubelen

Kom je er bij ons niet uit en zoek je unieke meubelen?

Probeer ons merk Broers Design!

Waar wij volledig maatwerk meubelen maken naar idee van de klant, maakt broersdesign hun eigen collectie op maat beschikbaar.

Er zijn veel redenen zijn om te overwegen om meubels van Broers Design te kopen. Enkele mogelijke voordelen van het kopen van meubels van dit merk zijn:

Hoogwaardige materialen: Broers Design staat erom bekend hoogwaardige materialen te gebruiken bij de productie van zijn meubels, die ervoor kunnen zorgen dat de meubelen duurzaam en lang meegaan. Zo worden de tafels gemaakt van gelaagd massief hout. Door de vele dunne laagjes heb je geen kans meer op scheuren, kromtrekken en splijten.

Unieke ontwerpen: Dit bedrijf maakt meubels met unieke en moderne ontwerpen, zodat u meubels kunt vinden die opvallen en een statement maken in jouw woning.

Maatwerk mogelijkheden: Broers Design biedt een breed scala aan maatwerkmogelijkheden, zodat je meubels kunt creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en voorkeuren.

Aandacht voor detail: Er wordt veel aandacht besteedt aan details bij de productie van meubels. Dit zorgt ervoor dat de meubelstukken goed gemaakt en van de hoogste kwaliteit zijn.

Het is de moeite waard om dit meubelmerk te overwegen als je op zoek bent naar hoogwaardige, unieke en aanpasbare meubels die met aandacht voor detail zijn gemaakt. In de 3D-tafelconfigurator kan je zelf een tafel ontwerpen.

Broers Design meubelen op maat gemaakt in Nederland
Broers Design maakt design tafels op maat
Meubelmerk Broers Design tafel