• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bedankt

Bedankt voor je bericht!

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bekijk hieronder waarom wij garant staan voor de beste kwaliteit.

Boomstammen en houten balken

Naast en onder onze showroom bevindt zich de meubelmakerij en een deel van onze voorraad. Nadat wij met jou je wensen hebben besproken kiezen wij de stam of balken die het best passen bij het uiterlijk wat jij mooi vindt. Het proces naar het uiteindelijke resultaat is een samenwerking tussen het karakter van het hout, onze selectie, de houtstructuur en de afwerking. Wanneer alles samenkomt ontstaat jou meubel als definitief eindresultaat.

Maatwerk

Maatwerk

Het ontwerpen en vervaardigen van unieke tijdloze meubelen met een natuurlijk, warm, vintage, industrieel of landelijk uiterlijk: dat is onze specialiteit. Het meegeven van karakter en stijl precies zoals jij dat voor ogen hebt. Maatwerk staat daarbij hoog in het vaandel. De meubelen die wij maken zijn dan ook zelden standaard.

Alle meubelen die onze werkplaats verlaten zijn volledig aan jouw wensen aangepast. Maatwerk duur? Dat valt reuze mee! Bij ons vind je geen computergestuurde machines, maar wordt alles ambachtelijk met de hand gemeten en getekend. Zo maken we snel elke tekening en elke aanpassing tot een meubel die past in jouw interieur.

Hoogwaardige onderdelen

In onze meubelen gebruiken wij alleen hoogwaardige onderdelen. Zo zijn al onze ladegeleiders en scharnieren standaard zelf sluitend met demping. De scharnieren zijn zelfs in sluitsnelheid instelbaar. Naast ons soft-close assortiment kan je ook kiezen voor druk opening (push to open) waarbij de lade of deur opent nadat je er op drukt. Wij werken met top-merken als Grass, Hettich en Blum.

hoogwaardige onderdelen