• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Houten tuinmeubels

Leven in Stijl voor jouw eiken tuinmeubel

Bij meubelmakerij Leven in Stijl zijn we erg trots op elk eiken tuinmeubel op maat dat we maken. We hebben al menig klant tevreden de winkel zien verlaten met prachtige houten tuinmeubels. Naast de ruime showroom waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw tuinmeubel op maat, hebben we ook een portfolio samengesteld. In ons portfolio zie je in één oogopslag wat onze tarieven zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelmakers gaan graag voor je aan de slag om een houten tuinmeubel op maat te maken die past bij jouw tuin. De mogelijkheden voor eiken tuinmeubels zijn eindeloos. Ons motto is simpel: jij vertelt en wij maken!

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Het vakmanschap van Leven in Stijl

Bij Leven in Stijl zijn we continu op zoek naar de beste kwaliteit. De meubelmakers van Leven in Stijl doen er alles aan om de perfecte houten tuinmeubels te creëren. Onze meubelmakers zijn meesters in het maken van alle soorten eiken tuinmeubels en combineren vakmanschap met hoogwaardige materialen. Wil je een kijkje komen nemen? Dat kan! Onze meubelwerkplaats vind je in onze showroom in Alkmaar. Nadat je onze meubelwerkplaats hebt gezien, waar jouw houten tuinmeubel gemaakt kan worden, kun je direct inspiratie opdoen voor je volgende eiken tuinmeubel. Zo kun je bij Leven in Stijl terecht voor:

Jouw duurzame houten tuinmeubel

Duurzaamheid vinden wij ontzettend belangrijk. Zo werken we altijd met oog voor het milieu aan jouw houten tuinmeubel. We verwarmen onze werkplaats met resthout, gebruiken we de meest ecologische materialen en scheiden we ons afval zo uitgebreid mogelijk. Het afval dat achterblijft bij het maken van een eiken tuinmeubel wordt voor 70% gerecycled. Kies je voor een eiken tuinmeubel op maat van Leven in Stijl? Dan maak je een milieubewuste keuze. Daar staan ​​wij, en al onze meubelmakers, natuurlijk achter. Vraag ons gerust om meer informatie over onze werkwijze of materialen.

Houten tuinmeubels

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Houten meubelmakerij Leven in Stijl

Alle houten tuinmeubels werken wij af met een drielaagse witte lak die ervoor zorgt dat meubels goed beschermd zijn. Wil je liever een ander kleurtje? Geen enkel probleem. We kunnen jouw meubelen namelijk afwerken met meer dan 70 kleuren en behandelingen. Bij de eiken meubelmakerij Leven in Stijl mag je er vanuit gaan dat je de eiken tuinmeubels krijgt die perfect aansluiten bij jouw tuin. De tuinmeubels van Leven in Stijl hebben iedere keer weer een unieke uitstraling. Laat je verrassen kies voor Leven in Stijl om van de volgende voordelen te profiteren:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

eiken tuinmeubels

Meer weten? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke houten tuinmeubel op maat laten maken door een professionele meubelmaker van Leven in Stijl? Bestel vandaag nog! Eerst een kijkje nemen in onze showroom waar je ons aan het werk kunt zien? Maak een afspraak door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden