• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Houten meubels op maat

Voor jouw unieke eiken meubels op maat

In de houten meubelmakerij Leven in Stijl nabij Alkmaar hebben wij al vele klanten tevreden gesteld met onze dienstverlening en houten meubelen op maat. We zijn bij houten meubelmakerij Leven in Stijl erg trots op elk eiken meubel op maat dat we maken en laten dit graag zien. Naast de ruime showroom van houten meubelmakerij Leven in Stijl, waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw houten meubel op maat en onze eiken meubelmakers aan het werk kunt zien, hebben we ook een portfolio samengesteld. In dit portfolio zie je in één oogopslag wat onze tarieven zijn en wat er mogelijk is bij eiken meubelmakerij Leven in Stijl. Onze houten meubelmakers gaan graag voor je aan de slag voor een houten meubel op maat. De houten meubelmakers van eiken meubelmakerij Leven in Stijl zorgen ervoor dat jouw eiken meubel op maat gemaakt kan worden.

Maatwerk tafels

Maatwerk banken

Maatwerk kasten

Vakmanschap en traditie in onze houten meubelmakerij

De houten meubelmakers van Leven in Stijl doen er alles aan om het perfecte houten meubel op maat te creëren. Bij eiken meubelmakerij Leven in Stijl zijn we constant op zoek naar de beste kwaliteit. Onze eiken meubelmakers zijn meer dan ambachtslieden. Ze zijn meesters in het maken van alle soorten houten meubels op maat. Bij houten meubelmakerij Leven in Stijl combineren we vakmanschap met hoogwaardige materialen. Jij bedenkt en wij creëren.

Wil je een kijkje komen nemen bij eiken meubelmakerij Leven in Stijl? Dat kan! Onze meubelwerkplaats vind je in onze showroom in Alkmaar. Nadat je een kijkje hebt genomen in onze meubelwerkplaats, waar onze eiken meubelmakers aan het werk zijn, kun je direct inspiratie opdoen voor jouw volgende eiken meubel op maat! Bij houten meubelmakerij Leven in Stijl kun je terecht voor:

Houten

houten meubels op maat

Geef jouw eiken meubel op maat een extra dimensie

Bij eiken meubelmakerij Leven in Stijl bieden we je extra service bij het kiezen van een eiken meubel op maat. Daarom kun je in het meubelatelier van onze showroom zien hoe onze eiken meubelmakers diverse eiken meubelen op maat maken. Doordat de werkplaats van houten meubelmakerij Leven in Stijl vanuit verschillende hoeken in de showroom bekeken kan worden, kun je zelfs zien hoe wij jouw houten meubel op maat maken. Krijg door deze unieke ervaring meer waardering voor het beroep van de houten meubelmaker en natuurlijk jouw unieke eiken meubel op maat. Bezoek de showroom van houten meubelmakerij Leven in Stijl en bekijk allerlei houten meubels op maat terwijl ze worden gemaakt. Wil je meer weten over onze werkwijze, dan kun je ons natuurlijk vragen stellen, maar het beste is om de showroom van eiken meubelmakerij Leven in Stijl te bezoeken en het zelf te ervaren!

Thuisbezorgd in NL

Wij kunnen uw meubel door heel Nederland bezorgen. Buiten Nederland? Geen probleem! Geef het dan bij uw prijsopgave aan.

Bezoek onze showroom

Kom eens langs in onze grote showroom in Alkmaar en neem gelijk een kijkje in de werkplaats

Duurzaam hout

Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk. Altijd FSC gekeurd en 100% wordt herplant.

Vakmanschap

Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen, zo zie je gelijk waar jouw unieke meubel gemaakt wordt.

Eiken meubelmaker met oog voor het milieu

Duurzaamheid staat bij houten meubelmakerij Leven in Stijl hoog in het vaandel. Onze eiken meubelmakers werken met oog voor het milieu aan jouw houten meubel op maat. Zo verwarmen we onze eiken meubelmakerij met resthout, gebruiken we de meest ecologische materialen en scheiden we ons afval zo uitgebreid mogelijk. Het afval dat achterblijft bij het maken van een eiken meubel op maat wordt voor 70% gerecycled. De meubelen van houten meubelmakerij Leven in Stijl zijn eerlijke meubelen. Kies je voor een eiken meubel op maat gemaakt door een eiken meubelmaker van Leven in Stijl, dan maak je een milieubewuste keuze. Daar staan ​​wij, en al onze houten meubelmakers, natuurlijk achter. Vraag ons gerust om meer informatie over onze werkwijze of materialen.

Houten meubels op maat gemaakt

Houten meubelmakerij Leven in Stijl

Onze houten meubels op maat zijn perfect afgewerkt met een drielaagse witte lak die ervoor zorgt dat de eiken meubels op maat goed beschermd zijn. Zo zorgen onze eiken meubelmakers ervoor dat alle meubelen hun mooie originele kleur behouden. Heb je voorkeur voor een andere kleur? Geen probleem, want onze houten meubelmakers kunnen jouw meubelen afwerken met meer dan 70 kleuren en behandelingen. Bij de eiken meubelmakerij Leven in Stijl mag je er vanuit gaan dat je de eiken meubels op maat krijgt die perfect passen bij jouw interieur. Zo zijn de houten meubels op maat van houten meubelmakerij Leven in Stijl geschikt voor ieder interieur en hebben iedere keer weer een unieke uitstraling. Kies voor Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

 • 400m2 showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Meer weten? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke houten meubel op maat laten maken door een gespecialiseerde eiken meubelmaker van houten meubelmakerij Leven in Stijl? Bestel vandaag nog! Eerst een kijkje nemen in onze showroom waar je de houten meubelmakers aan het werk kunt zien? Maak een afspraak door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594. Wij verwelkomen je graag in onze eiken meubelmakerij Leven in Stijl!

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden