• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Wandtafel met U-poten

Wandtafel op maat gemaakt

Deze wandtafel is op maat gemaakt. Net zoals al onze meubelstukken. Dit geeft jou de optie om al jouw wensen te kunnen opgeven. We willen deze wensen vervolgens graag gaan realiseren voor jou. Dus valt deze wandtafel nog niet geheel in de smaak? Dan passen wij het graag voor je aan!

Het hout van de wandtafel

Het hout dat gebruikt is voor deze wandtafel is eiken hout. Dit eiken hout is verkregen uit omliggende landen. Het is een massief eiken plank. Het wordt behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur in een andere kleurtoon.

De poten van de wandtafel

De wandtafel beschikt over onze U-poten. De U-vorm is verkregen door het buigen van een staalstrip. Hiertussen zitten een nog een klein staalstrip bevestigd. Hierop is het hout bevestigd. Het geheel wordt gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating.

Aanpasbaar

Bij ons in de meubelmakerij wordt alles op maat gemaakt. Hierdoor is alles dus aanpasbaar. Jij bepaalt hierin het ontwerp tot aan de afwerkingen die nodig en daarnaast variabel zijn. Al deze keuzes liggen geheel aan jou.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden