• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Rond ovaal met slanke vlinder

Rond ovaal met slanke vlinder op maat gemaakt

Dit rond ovaal met slanke vlinderpoot is volledig op maat en in eigen beheer gemaakt. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar worden diverse meubels op maat gemaakt, zoals deze elegante eettafel. Wij leveren hoge kwaliteit meubels gepersonaliseerd naar jouw wensen.

Het hout van dit rond ovaal met slanke vlinder 

Het rond ovaal met slanke vlinderpoot is gemaakt van eikenhout. Dit eikenhout is verwerkt op massief gelaagd berken. Doordat deze samenstelling onder hoge druk tot stand is gekomen maakt deze tafel zich veelzijdig en is vrij van werking. De werking die we van massief eiken gewent zijn is hierbij verleden tijd. Het gelaagde berken is door zijn uniforme en homogene eigenschap uiterst stabiel.
De afwerking die voor deze tafel is gebruikt is de unieke, ultra matte lak. Deze matte lak laat het eikenhout zijn natuurlijke uitstraling behouden, het blad blijft dus mooi naturel. Het blad is goed beschermd tegen natte kringen en het morsen van eten of drinken. Samenvattend is dit een unieke lak die zeer slijtvast is en het hout in zijn natuurlijk kleur behoudt.

Naast deze unieke lak hebben wij nog meer dan 70 andere tinten die je op deze pagina kunt bekijken.

De slanke vlinder van dit rond ovaal

Onder deze eetkamertafel zit een poot die je niet vaak tegen komt, de slanke vlinderpoot. Het rond ovaal met slanke vlinderpoot is gemaakt van staal en hout. De houten tussenlegger verbindt de twee stalen vlinders. Doormiddel van laser gesneden techniek word deze vlinderpoot vervaardigd. Deze stalen vlinder is op een dermate degelijke wijze gemaakt waardoor er een sterke en zwaar belastbare constructie ontstaat. De poedercoating die op het ruwe gezandstraalde oppervlak wordt aangebracht zal mooi uitvlakken en een perfect basis vormen voor de eind laag. Deze eind laag word secuur aangebracht en krijg een prachtig egaal en duurzaam uiterlijk. In ons assortiment hebben we een aantal kleuren beschikbaar om jou onderstel het gewenste resultaat te geven. Ben je nieuwsgierig welke kleuren en allemaal beschikbaar zijn? Kijk dan eens op deze pagina.

Aanpasbaar

Bij Leven in Stijl willen wij jou graag helpen. Er zijn zoveel mogelijkheden op de markt en dat maakt het extra lastig om een definitieve keuze te kunnen maken. Doordat wij al onze tafels zelf maken kunnen wij mee denken in het ideale ontwerp voor jou. Wij kunnen bijvoorbeeld deze tafel speciaal voor jou op maat maken, zodat deze perfect past bij jouw interieur.

 

Blad, poot en kleur

Bij Leven in Stijl maken wij alles op maat en denken wij graag met jou mee voor het realiseren van een mooi ontwerp. We staan open voor eigen ideeën en zullen deze meenemen in het ontwerpen. Ik zou je graag meer willen laten zien. In onze showroom hebben we stijlkamers gecreëerd op zo te laten zien wat we maken en waar we voor staan. Naast de kwaliteit en sfeer willen wij jou graag meer uitleggen over onze visie. Kom je ook een keer langs?

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.