• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Organische eettafel Pebble

Organische eettafel Pebble

Deze organische eettafel Pebble is er in veel verschillende kleuren en uitvoeringen mogelijk. Ontdek hier wat er allemaal kan.

De organische eettafel Pebble uitgelicht

Een organische eettafel Pebble kenmerkt zich door zijn prachtig druppelachtige of kiezelvorm. Door dit speelse design verveelt deze tafel nooit. Het prachtige eikenhouten tafelblad laat verschillende bewerkingen toe. Daardoor zijn er vele behandelingen en kleuren mogelijk. Meer informatie daarover vind je hier.

Samen een organische eettafel Pebble ontwerpen

In deze foto staat de organische eettafel Pebble centraal in de maat 265 bij 100 centimeter. Een prachtig ruim tafelblad dat bijzonder veel ruimte biedt om aan te eten, studeren en te werken. Wij maken de maatvoering, afwerking en het design van de tafel geheel naar jouw specifieke wensen. Ook is elke type randafwerking mogelijk. Rond, haaks of juist verjongd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij de organische Pebble eettafel horen keigave tafelpoten

Denk bijvoorbeeld ook aan het ontwerp van de tafelpoten. Voor deze tafel kozen we voor een taps toelopende massieve eikenhouten tafelpoot. Voor deze organische eettafel Pebble zijn er veel opties aan tafelpoten mogelijk. Bijvoorbeeld kun je ook kiezen voor een met kleur gecoate stalen tafelpoot. Graag informeren we je over de mogelijkheden hierin. Heb je vragen of wil je meer informatie? Reageer dan via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.

Duurzaam maatwerk

Graag gaan onze meubelmakers voor jou aan de slag. Door uitsluitend met meubelmakers te werken garanderen wij hoogkwalitatief maatwerk. Ook staan wij voor duurzaamheid. Ons hout komt uit Nederland, Duitsland of Frankrijk en wij nemen alleen hout af met een FSC keurmerk.

Vanuit de meubelmakerij in Alkmaar

Natuurlijk ga je bij zo’n organische eettafel Pebble niet over één nacht ijs. Kom daarom rustig eens kijken in onze ruim opgezette showroom in Alkmaar. Onze meubelmakerij is bij uw bezoek aan de showroom te bezichtigen. Zo zie je gelijk waar wij jouw unieke meubel maken. Wil je nog meer voorbeelden van unieke meubels zien? Laat je fantasie dan prikkelen via onze Pinterest en Instagram