• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Opbergmeubel met glazen deuren

Opbergmeubel op maat gemaakt

Leven in stijl meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair zoals deze mooie opbergmeubel. Jij bepaalt de afwerkingen en maten, en wij maken het voor jou!

Het hout van de opbergmeubel

Het hout van deze opbergmeubel is eiken. Het zijn massief eiken planken, die nauwkeurig aan elkaar worden gelijmd. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit zorgt ervoor dat het hout zijn originele kleur behoudt met een andere kleurtoon. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen, klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de deuren

Het frame van de deuren is opgebouwd uit stalen profielen. Deze stalen profielen worden aan elkaar gelast om zo het frame van de deur te creëren. De stalen profielen worden gezandstraald en behandeld met 2 lagen poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting en egaal eindresultaat.

De indeling van de opbergmeubel

Dit opbergmeubel beschikt over 2 glazen deuren met 4 legplanken. Leven in stijl wil graag voldoen aan jouw wensen, dus is helemaal aanpasbaar naar wens. Dus wil jij wellicht een minder of meer legplanken? Dan kunnen wij dit aanpassen voor jou.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden