• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Massief eikenhouten buffetkast

Deze massief eikenhouten buffetkast past eigenlijk wel in bijna iedere woning. Voor het design van deze kast is gekozen voor een opbergruimte onder in en een raamconstructie bovenin. Door deze manier van ontwerpen heb je onder in plek om dingen netjes op te bergen en aan de bovenkant is plek voor persoonlijke accessoires. Het industriële uiterlijk van deze massief eikenhouten buffetkast zorgt ervoor dat deze echt in het oog springt in de woning.

 

Het stalenframe is gemaakt van massief staal en is voorzien van twee lagen zwarte poedercoating. Deze manier van bewerken zorgt ervoor dat de laag zo goed mogelijk is beschermd tegen invloeden van buitenaf o.a. krassen en stoten. En het is ook nog eens duurzaam. De massief eikenhouten buffetkast zelf is gemaakt van eikenhout en is bewerkt met drie lagen matte blanke lak. Door het gebruik van deze lak behoud de kast zijn onbewerkte uiterlijk, maar is ook beschermt. We kunnen onze meubels bewerken in meer dan 70 verschillende kleuren.

 

We maken exclusieve meubels op maat, afgestemd op jouw persoonlijke smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kom eens langs bij onze vestiging in Alkmaar. Je kunt je wensen met ons bespreken en we geven advies op maat. Als je dan toch bij ons bent neem dan een kijkje in onze prachtig ingerichte showroom voor inspiratie. Je kunt ook inspiratie op doen via onze sociale media Pinterest en Instagram. Verder nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden