• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hangmeubel met gesloten opbergvakken

Hangmeubel met gesloten opbergvakken op maat gemaakt

Dit hangmeubel heeft een minimalistisch noch elegante uitstraling. Dit hangmeubel met gesloten opbergvakken gaat zeker een toevoeging worden aan jouw interieur! Alles in onze meubelmakerij wordt op maat gemaakt. Jouw wensen kunnen wij hier vervullen tot een mooi meubel.

Het hout van het hangmeubel met gesloten opbergvakken

Dit hangmeubel  met gesloten opbergvakken is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout is onder hoge druk toegepast op dunne berken laagjes. Deze laagjes zijn stabiel waardoor jij heel lang kan genieten van je hangmeubel met gesloten vakken. Eikenhout zorgt voor een warm gevoel. Het hout wordt verkregen uit omliggende landen. Hierdoor hebben wij een zekerheid over de kwaliteit van het hout. Het hout wordt vervolgens afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleurtoon.

Afwerking

Het hangmeubel met gesloten opbergvakken kan ik verschillende kleuren worden afgewerkt. Nieuwsgierig welke kleuren wij allemaal in het assortiment hebben? Neem eens een kijkje op deze pagina.

De indeling van het hangmeubel met gesloten opbergvakken

Dit hangmeubel beschikt over 3 compartimenten. Hiervan is 1 compartiment open. En de overige 2 zijn gesloten. Eén hiervan beschikt over een klepdeur . De andere beschikt over een ingebouwd lade. Wil jij een andere indeling? Of opties om het compartiment te openen? Deze keuzes liggen geheel aan jou!

Als set verkrijgbaar

Dit hangmeubel is als set verkrijgbaar. Dit meubel beschikt over een mediameubel en een opbergmeubel. Beide gemaakt van eikenhout. Het heeft hierdoor een mooie overeenkomst. Afwerking ligt geheel aan jou. Wil jij dat de afwerking hetzelfde is? Of misschien een klein verschil in kleurtoon? Dit is allemaal mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden