• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Hangend dressoir met push-to-open deuren

Hangend dressoir op maat gemaakt

Dit Hangend dressoir is gemaakt door Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar. Wij willen jouw wensen graag kunnen vervullen. Bevallen de kleuren of afwerkingen nog niet geheel? Dan willen wij het graag voor jou aanpassen.

Het hout van de hangend dressoir

Het hout dat gebruikt wordt bij dit hangend dressoir is massief meerlaags hout met een echt Frans eikenfineer toplaag. Dit  zorgt voor de sterkte en stijfheid van het dressoir. De eiken toplaag zorgt voor een fraai afgewerkt uiterlijk. Het hout dat wij gebruiken wordt verkregen uit onze omliggende landen. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk klein mogelijk te houden. Verder wordt het afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Ophangen of staand

De reden waarom een kast zou worden opgehangen is vanwege het strakke design. Een zwevend meubel geeft iets meer lengte effect en is makkelijk stofvrij te houden onder het meubel. Mocht je dit meubel wel graag willen voorzien van poten of een frame dan is dat zeker mogelijk. Wij maken alles zelf in huis op maat dus elke poot van hout of staal en van paars tot groen, alles is mogelijk.

De indeling van het hangend dressoir

Dit hangend dressoir beschikt over 6 verschillende compartimenten. Elke compartiment beschikt over zijn eigen push-to-open deur. Dit houdt in dat er geen handvat nodig is. Met een simpele druk tegen deur gaat het open. Deze indeling is ook volledig jouw keus. Meer of minder compartimenten of juist wel grepen. Deze keus is aan jou.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden