• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Design wandkast

Design wandkast

Deze eikenhouten design wandkast met stalen poot heeft een contrastrijk dynamisch ontwerp. Op maat gemaakt met een divers scala aan opties. Ontdek hier welke dat zijn.

De design wandkast op het oog

Deze design wandkast bestaat uit een eikenhouten corpus met een inleg van zwarte deuren. De kast krijgt hierdoor een scherp kleurencontrast wat het tot een echte eye catcher maakt. Door kwalitatief maatwerk zijn er vele opties mogelijk. De kleuropties zijn legio en dit geldt ook voor de indelingsopties van het wandmeubel.

Een maatwerk design wandkast

De speelse asymmetrie in de deuren en lades geeft de design wandkast een opvallend dynamisch karakter. Omdat wij volledig op maat maken kunnen we die helemaal afstemmen naar jouw idee. Kies je voor een open indeling, gesloten compartimenten of juist een combinatie daarvan? Wil je deuren, lades, kleppen of juist vides? Het kan allemaal.  Zo koos de klant hier om LED-verlichting te laten plaatsen in de vide. Wij leverden dit kant-en-klaar en op maat af.

Handgreeploos leven

De design wandkast heeft verder geen zichtbare handgrepen door het special push to open systeem. Dit resulteert in een strakke vormgeving. En met een lichte aanraking open je de lade of deur. Erg praktisch wanneer je met volle handen staat. Wil je dit solide systeem zelfs eens in werking zien? Kom het dan uitproberen in onze showroom te Alkmaar!

Stabiel op staal

De poten van de design wandkast bestaat uit een solide stalen frame. De stalen poot is zeer smal met dimensies van slechts 7 cm x 3 cm. Voorzien van vilt om krassen op de vloer te voorkomen bieden we deze stalen poten in diverse kleuren aan. Een overzicht daarvan vind je hier. Staat jouw kleur hier niet tussen? Neem dan even contact op via onze contactpagina. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Meubelmaatwerk en meer

Kwalitatief maatwerk houdt in dat dat onze meubelmakers en ontwerpers met je meedenken. Ook als het om het totale interieurbeeld gaat. Zo kun je bij ons optioneel bijpassende meubelen met dezelfde stijl op maat bestellen. Op die manier creëer je in één keer een uniforme nieuwe look. Zo ontwierpen we voor bij deze wandkast een bijpassend tv meubel. Benieuwd naar de afwerking daarvan? Kijk dan snel hier.

Meubelmakerij

Natuurlijk kan het goed zijn dat je er nog niet uit bent wat je wilt. Of dat je je nog eerst wat verder wilt laten informeren. Dat snappen wij natuurlijk heel goed. Bezoek daarom onze showroom en meubelmakerij. Dan gaat het vaak wat meer leven. We geven je vrijblijvend stijladvies en vertellen je meer over alle opties. Neem contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.

Heb je daar wat minder tijd voor? Blijf ons dan volgen via Instagram en Pinterest. Er is genoeg te zien in ons maatwerkportfolio!

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden