• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafel van Loods 5 kopen

Prachtige eikenhout tafel met vlinderpoten in een landelijk of modern interieur

Maatwerk tafel van Loods 5

Loods 5 eettafels

De hoofdfunctie van een eettafel is natuurlijk om te eten. Een tafel waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. Echter wordt een eettafel ook gebruikt als werktafel. Vooral als het in de woonkamer staat. De computer wordt er bijvoorbeeld op gezet, of misschien wel een naaimachine. In zo’n geval gaat het meestal wel om een iets grotere eettafel voor bijvoorbeeld zes of zelfs acht personen. Voordeel is dat het gezellig is. Lekker werken of surfen over het internet, terwijl je partner op de bank televisie zit te kijken. Veel leuker dan dat je ongezellig in je kantoortje zit.
Nadeel is dat de eettafel meestal wel wat rommeliger is

Loods 5 houten eettafels

Tegenwoordig zijn er dus heel veel verschillende soorten eettafels. De keuze is reuze. Eettafels in verschillende modellen, kleuren, formaten en materialen. Loods 5 heeft ook verschillende soorten eettafels, maar is vooral goed vertegenwoordigd met houten eettafels. Loods 5 heeft werkelijk prachtige houten eettafels in met name eikenhout. Je zou echt een keertje langs Loods 5 moeten gaan om ze in het echt te bekijken. Maar op Loods5.nl kan je ook al een gedeelte van het assortiment bekijken.

Loods5 is een enorme woonwinkel waar je je ogen uitkijkt! En om bij te komen kun je heerlijk lunchen in het restaurant. Je vindt mooie meubelen op de eerste verdieping bij de meubelafdeling. De medewerkers van Loods5 wijzen je graag de weg. Ben je bij Loods5 en zie je een mooie tafel dan is deze mogelijk bij ons vandaan gekomen.

Leven in Stijl meubelmakerij heeft ruim 10 jaar gewerkt aan het maken van diverse modellen tafels uit het assortiment tafel van Loods 5. De samenwerking met Loods 5 en Leven in Stijl meubelmakerij is jaren een groot succes geweest. Wij hebben vele honderden tafels uit onze collectie verkocht en vele klanten van ons en Loods 5 blij gemaakt.

Maar helaas; mede door het grote succes van onze eigen showroom aan de Edisonweg 5C in Alkmaar en de de productie voor de maatwerk tafel van loods 5 is ons bedrijf erg hard gegroeid. Om ons authentieke en ambachtelijke karakter te waarborgen en al onze klanten en hun meubelen de aandacht te geven die ze verdienen hebben wij besloten te stoppen met het maken en leveren van een op maat bestelde tafel van Loods 5. Wij wensen Loods 5 en het hele team van de afdeling maatwerk meubelen veel succes toe. De honderden door ons op maat gemaakte tafel van loods 5 die wij reeds hebben verkocht zijn nog steeds te bestellen of op maat te maken. U kunt deze eettafel dan niet meer bij als maatwerk tafel van Loods 5 bestellen maar alleen direct bij onze meubelmakerij. Wanneer u bij loods 5 een mooie tafel ziet dan kunt u uiteraard altijd bij ons een prijsopgave opvragen. Omdat wij nu zonder tussenkomst een tafel verkopen is er een zeer grote kans dat deze tafel voordeliger uitvalt dat de tafel van Loods 5 zelf.

Omdat wij vanaf 2017 niet meer bij loods 5 te zien zijn hebben wij onze showroom in Alkmaar uitgebreid, op onze website is tevens het hele assortiment aan kwalitatief hoogwaardige meubelen te bekijken. De hele collectie kunt u hier ook bekijken onder het genot van een kop koffie of thee.

Contact opnemen